• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2020

11:00

(VIDEO) MIKI ĐURIČIĆ SAMO ŠTO NIJE POSTAO OTAC! Pčelar i dalje nosi NANOGICU, a evo šta radi po KUPINOVU!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI ĐURIČIĆ SAMO ŠTO NIJE POSTAO OTAC! Pčelar i dalje nosi NANOGICU, a evo šta radi po KUPINOVU!

Podeli vest

Miki Đuričić je iznenadio sve kada je odlučio da se vrati na imanje u Šimanovcima

Đuričić je, prema sopstvenom priznanju, podneo zahtev za skidanje nanogice zbog dobrog vladanja, ali prema saznanjima "Paparaco lova" to se još uvek nije dogodilo.

ŠOK! MIKI ĐURIČIĆ POSTAJE OTAC! Evo kada stiže BEBA i ko je DEVOJKA sa kojom će dobiti prinovu!

INFORMER.RS SAZNAJE - Posle glasina da sa Anabelom ULAZI VEČERAS U ZADRUGU - OGLASIO se Miki Đuričić! Rekao SVE O POVRATKU! (FOTO)

Ekipa ove emisije ga je pratila tokom celog dana u Kupinovu, a on je napolju proveo samo jedan dozvoljen sat, i dalje noseći nanogicu.

Foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Podsećamo, pčelar iz Kupinova sa verenicom čeka svoje prvo dete, a šuškalo se da bi mogao da ponovo uđe u Zadrugu. Međutim, budući da je trenutno vanredno stanje u Srbiji i da je uveden policijski čas od 20 do 5 sati, od ulaska u skorije vreme neće biti ništa. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 4 godine

PČELAR, ha ha ha hza ha ha ha ha ha ha ah ,,,,, daj više prestanite sa tim. Stvarno vređate prave pčelare. Daj te mu neki drugi nadimak, kao na primer : tabadžija žena, ili nešto drugo, izmislite nešto već. Daleko je on od pčela, bio i ostao ! ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija