• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2020

09:50

KIJA TUŽILA LUNU - Zbog ovoga će morati da odgovara na SUDU, ŠOK! Đoganijeva NI NE SLUTI šta je čeka kad izađe

Rijaliti

KIJA TUŽILA LUNU - Zbog ovoga će morati da odgovara na SUDU, ŠOK! Đoganijeva NI NE SLUTI šta je čeka kad izađe

Podeli vest

"Ružno i tužno, advokatica se već bavi time"

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar, rešila je da tuži svoju suparnicu Lunu Đogani.

Trenutno aktuelna zadrugarka Luna i dalje je u rijalitiju, a pre neko veče iznela je niz uvreda na račun Kristine i zabranila svom ocu Gagiju Đoganiju da priča lepo o njoj.

IZGUBIO SAM DETE U OVOM RIJALITIJU! Prvi intervju DISKVALIFIKOVANOG ZOLE - Nemam gde da odem, RAZOČARAN SAM!

- Ta žena mi zagorčava život napolju vezano za posao. Hoćete da čujete istinu? Da, nemam nastupe. Dva meseca sam sedela kod kuće i nisam ništa radila zato što su mi slali fanove da me sabotiraju, da me maltertiraju na mojim na stupima. Da ne mogu da radim, da jedem, sedela sam kod kuće.

Foto: youtube printscreen/zadruga official

- Propala sam, dva meseca sam sedela kod kuće, nisam imala šta da jedem. Svi smo crkavali, radili smo sve i svašta samo da imamo samo da imamo da jedemo zbog Kristine Kockar. Bila sam sa njenim mužem, bila sam najgora, ali njen muž radi, njih dvoje rade i sve je super. On je najbolji čovek na svetu, a ja sedim kod kuće udaram glavom o zid - nastavila je Luna - Radi mi ona to, imam dokaze, poruke gde piše ljudima da me maltertiraju i da sam ja to zaslužila, da sam joj uništila život.

Foto: printscreen/tvpink

Kija se nakon ove Lunine izjave oglasila, a evo šta je poručila Đoganijevoj:

OPERISALA JE TRI TUMORA! Kija se danas oglasila svim ŽENAMA - važan dan za nju! Poslala SNAŽNU PORUKU! (FOTO)

- Moja advokatica je obaveštena upravo jer sam sad videla snimak. Jako je bilo ružno gledati, na stranu to što sam se ja pominjala, meni je sve ovo jako ružno i tužno. Ali svi smo odrasli i moramo da stojimo iza svojih reči, a za iznošenje takve neistine o meni, za to će odgovarati pred nadležnim organima - rekla je Kija za IDJTV.

BONUS VIDEO: ANA JE KRIVA ZA MOJ RAZVOD! Kija Kockar - POZAJMLJIVALA JE NOVAC OD MENE, dok je UHODILA SLOBU

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirjana

pre 4 godine

Bravo Kija! Nakacila ti se na kicmu ta bivsa ljubavnica tvoga muza pa od ljubomore tebe krivi sto je Narod ne voli jer veze nema sa pevanjem.Da li ju je neko cuo u zivo da je otpevala neku svoju pesmu?Nije,jer ona na sceni samo zeva,skace,vristi i laje dok se iz mikrofona cuju razliciti glasovu pevaca koje je platila da pevaju umesto nje .Luni ne trebaju hejteri jer je ona svojim lazima,gluposcu,nemoralom i netalentom sama sebi najveci hejter.Nema nastupa jer je lazna pevacica koju Narod ne voli.U Zadrugoviziji gde smo je culi kako peva,bio je to transfer blama.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17