• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

20.04.2020

14:13

POPELA SE NA KROV, DA BEŽI IZ ZADRUGE! Oglasila se njena MAJKA - pravila je SKANDALOZNE SCENE, ove reči će je DOTUĆI!

Rijaliti

POPELA SE NA KROV, DA BEŽI IZ ZADRUGE! Oglasila se njena MAJKA - pravila je SKANDALOZNE SCENE, ove reči će je DOTUĆI!

Podeli vest

Ivana Vrbaški je pokušala da skrene pažnju ćerki na ponašanje.

Mina Vrbaški je tokom celog jučerašnjeg dana, i to baš na Vaskrs pravila skandalozne scene zbog raskida sa Mensurom Ajdarpašićem. Vrbaški je čak pokušala i da preskoči ogradu i napusti rijaliti, ali je obezbeđenje uspelo da se smiri. Vest o tome pročitajte ovde.

BIO JE U KOMI I UMRO! Tuga za VASKRS - Ana Nikolić prošla kroz pakao sa OCEM! Jedva smogla snage da ISPRIČA

Ivana Vrbaški, Minina majka je tokom poziva koja je imala samo dan pre toga zamolila svoju ćerku da ne pravi scene i ne svađa se sa Ajdarpašićem, ali je Mina nije poslušala. Pošto je Mensur pravio ljubomorne scene, Mina je odlučila da okonča vezu sa ovim zadrugarom, a povodom toga oglasila se Ivana. 

Foto: TV Pink printscreen

- Ne želim nikoga da vređam i pljujem kao pojedini, jer mi se po tome razlikujemo. Užasno je sve to što se dešava, sve što joj se radi, ali poštujem svačiji način. Ipak je najlakše bilo prići Mini, jer kako drugačije do finala, sada više nije potrebna i to ne govori o njoj. Nervira me što se stalno Tomović spominje, iako nije više tamo, ali ako ništa drugo, njega bar nije morala da gura u finale, pa je ipak bio kao prijatelj uz nju. No, kao što rekoh, sve to govori ponaosob o svakome - započela je Ivana.

Kako je Mina tokom dana bila odlučna da se više neće pomiriti sa Mensurom, a potom samu sebe demantovala, Ivana je priznala da li to podržava.

TREBALO JE DA GLEDAŠ SA KIM PRAVIŠ DECU! Đedović KRITIKOVAO Anabelu, pa opet poveli priču o KIJI I SLOBI! (VIDEO)

- Nemam ja šta da podržavam, ako ona smatra da neko treba toliko da je ponižava i urniše, to je onda samo za - nemam komentar - završila je Minina majka.

Foto: pink.rs

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija