• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.04.2020

11:08

ISPLIVALA ISTINA! Anabelin prijatelj priznao da joj je GAGI UPROPASTIO KARIJERU - zbog njega nije išla na EVROVIZIJU! (FOTO)

Rijaliti

ISPLIVALA ISTINA! Anabelin prijatelj priznao da joj je GAGI UPROPASTIO KARIJERU - zbog njega nije išla na EVROVIZIJU! (FOTO)

Podeli vest

Gagi je uvek isticao da je on taj koji je storio pevačicu.

Fuad Backović je davne 2004, godine predstavljao Bosnu i Hercegovinu na Evroviziji sa numerom "In the disco" a malo je ko znao da je njegova partnerka tada na sceni trebalo da bude Anabela Atijas, a u tome ju je sprečio Gagi Đogani.

ZABRINUTA ZBOG KORONE! Marina Tucaković progovorila o ZDRAVSTVENOM STANJU - Nisam baš ŠAMPIONSKI, ali  ne izlazim iz kuće

Naime, iako je Anabela bila na korak do toga da zablista na Evroviziji i stekne svetsku slavu, na njenom putu ka uspehu isprečio se ni manje ni više nego Gagi, koji je čak isticao da je on stvorio od Anabele pevačicu. Posle mnogo godina, u javnost je sve detalje izneo Deen, koji je inače sa grupom "Funky G" snimio čuveni hit "Ja imam nekog" 2003. godine, godinu dana pre nego što je otišao na Evroviziju.

Foto: printscreen instagram/fuad_backovic_deen

- Sigurno ne znate da je Anabela trebala biti sa mnom na sceni u Istanbulu, na Evrosongu 2004. godine! Imala je posebnu ulogu i sve je bilo zvanično dogovoreno i potvrđeno. Probe su uveliko trajale u Beogradu, kada je nažalost Gagi otkazao jer je Anabela tada ipak bila deo „Funky G“ grupe i nije samostalno odlučivala... Na svu sreću, imali smo dovoljno vremena da potpuno promenimo kompletan nastup! „In the disco“ smo izveli u verziji koju dobro znate - priznao je Deen posle mnogo godina.

DRAGANA MITAR BEŽI IZ ZADRUGE! Brutalna svađa sa EDISOM - Pu, FU*ARKO, ja ću da te PREBACIM! Preskače OGRADU (VIDEO)

Podsetimo, Anabela je tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" sve ovo i priznala. Naime u igrici "Nepotrebno znanje" trebalo je da da odgovor na pitanje ko je predstavljao BIH na Evroviziji 2004. godine, kada je ko iz topa odgovorila da je to bio Deen, a potom iznela i do tada nepoznate detalje.

- Znam da je Deen, zato što sam i ja trebala da idem sa njim, ali su nam se menadžeri posvađali. Mi smo snimili pesmu "Ja imam nekog" i posle toga su došli na ideju da idemo na Evroviziju, ali su nam se menadžeri posvađali, moj menadžer je bio Gagi i eto... Ništa - ispričala je tada Anabela.

Foto: printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17