• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.04.2020

07:50

MIKI ĐURIČIĆ U AVGUSTU POSTAJE OTAC! Pčelar iz Kupinova otkrio POL DETETA, a evo kada će biti SVADBA (VIDEO)

Rijaliti

MIKI ĐURIČIĆ U AVGUSTU POSTAJE OTAC! Pčelar iz Kupinova otkrio POL DETETA, a evo kada će biti SVADBA (VIDEO)

Podeli vest

Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova i rijaliti učesnik, koji je u kućnom pritvoru jer je fizički nasrnuo na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, otkrio je da će u avgustu postati otac

 - Istina je da u avgustu postajem otac. I dobiću devojčicu - rekao je ponosno budući tata, ali više nije želeo da komentariše o svom privatnom životu. 

MINA TUŽI MENSURA - UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI! Spomenuo joj PROSTITUCIJU, ona POLUDELA! "KUNEM TI SE, ZAPAMTIĆEŠ ME"

(VIDEO) OBEZBEĐENJE SE ALARMIRALO! DVOJE zadrugara uradilo nešto NEDOZOVLJENO, kamere snimile ULJEZE!

 - To je sve što ću reći, žena je normalna i ne želi da se javno eksponira. Ako ja moram da pravim budalu od sebe, ona ne mora -  rekao je Mik u Amidži šou, a na pitanje kada se ženi i da li se ženi nije hteo odgovori jer se tako dogovorio sa ženom s kojom ćeka dete. 

Đuričić je rekao i da je zaslužio kaznu koju izdržava, kao i da se čuo sa Suzanom, da su izgladili odnose, ali da se nije viđao sa njom kako se pisalo. Nadeždi Biljić, s kojom je Đuričić bio i veren, čestitao je na detetu koje je dobila sa Tomom. 

 - Nije istina da sam se video sa Suzanom, čuli se jesmo. Ona je dobila unuče, vodi svoj život, ja svoj. Sa Nadeždom se nisam čuo, ali njoj i Tomi želim sve najbolje -  rekao je Đuričić. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17