• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2020

20:50

KAO RASPALA DR*LJA, VULGARNA! Drama, LUNA HISTERIŠE I PLAČE - SVAĐA SE SA MARKOM! Odbija da UČESTVUJE VIŠE, ŠOK (VIDEO)

Rijaliti

KAO RASPALA DR*LJA, VULGARNA! Drama, LUNA HISTERIŠE I PLAČE - SVAĐA SE SA MARKOM! Odbija da UČESTVUJE VIŠE, ŠOK (VIDEO)

Podeli vest

Smetaju joj komentari.

Tara Simov skrenula je Luni Đogani pažnju da je njena koreografija za večerašnju žurkoviziju previše provokativna, zbog čega je počela da se pravda Marku Miljkoviću.

IPAK NIŠTA OD POMIRENJA! Luna i Marko opet GLAVNA TEMA ZADRUGE - razočarana, OVO JE KRAJ! Ništa dok su u RIJALITIJU! (VIDEO)

- Neću da imam strah sad da nastupam. Ako ti smeta, ja neću ni da igram. Ja koliko znam nije ništa previše - rekla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink printscreen

- Neću ništa da uradim, šta hoćeš sad? Šta mi objašnjavaš, radi šta god hoćeš. Neću ništa da komentarišem... Ta g*zica je moja, a to da li ćeš da budeš vulgarna, to je tvoj problem... Ja ću da se sprdam - rekao je Marko.

- Ti si me pitao: "Kako ćeš g*zicom, kako će ovo, kako ćeš ono"... Kunem ti se sad mi se i ne nastupa, što moraš da se dereš na mene... Ljuta sam na sebe što sam izabrala tu pesmu - ponavljala je Luna.

CELO STOPALO U USTA STAVILA! Lunin fetiš šokira NACIJU - liže PRST PO PRST! Sada Marku, a ova slika će vas ostaviti BEZ DAHA (FOTO)

Luna je zatim otišla do Milice Kemez i Nine Babić pa je počela da plače i viče na sav glas, dok je Marko pokušavao da je smiri.

- Mnogo me je iznervirala, kao g*zica mi u prvom planu, a šta ona radi, prošlu žurku je igrala sa njim. Nije trebalo to da radim jer me ljudi gledaju kao d*olju raspalu - pričala je Đoganijeva.

Kadrove njihove svađe i Lunine histerije pogledajte u galeriji.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija