• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs, Infromer.rs

26.05.2020

14:15

ZIVKALA JE GASTOZA NA S*KS, IMALI SU ŠTEKOVE! Rešila da raskrinka LUNU - Posle svake svađe sa Markom išla je kod njega! Sve sam VIDELA!

Rijaliti

ZIVKALA JE GASTOZA NA S*KS, IMALI SU ŠTEKOVE! Rešila da raskrinka LUNU - Posle svake svađe sa Markom išla je kod njega! Sve sam VIDELA!

Podeli vest

Više ne želi da ćuti.

Bivša učesnica "Parova" Jovana Novakov Šmizla ne može da podnese negativne komentare Lune Đogani na račun Nenada Sinđelića Gastoza, te je rešila da i ona iznese svoje mišljenje o njoj i otkrije sve tajne za koje Đoganijeva ne bi volela da se znaju.

EVO GDE JE NESTALO 100 EVRA! Slobi Radanoviću ispala NOVČANICA, a potez ovog dečaka ŠOKIRAO JE SVE! Nećete verovati šta se DESILO!

- Sa Lunom imam grozan odnos od samog početka, ona je devojka puna kompleksa, nesnađena, ne znam šta će ona u ovom svetu. To je devojka koja čim zine laže, ona može da laže narod, ali ne i mene ja znam celu istinu. Mora da laže zbog Marka, to razumem, ali ružno je kad gledaš kako se kune u porodicu i sestre, a laže - govori Šmizla i dodaje:

Foto: instagram/luna_djogani

MLAĐA U TEŠKOM PROBLEMU! Nina ga IGNORIŠE, rešila da ga ŠUTNE?! Majka joj kreira LJUBAVNI ŽIVOT... Požalio se, a sad traži NOVU?! (FOTO)

- Sedela je mnogo puta u našem restoranu sa Nenadom, a sad ga pljuje. Gastoz i meni brani da pričam ali kad čujem šta sve Luna laže ne mogu da prećutim. Mene je iskreno sramota u njeno ime. Ja nisam svetica, ali ona je dno-dna, prostakuša. Najjadniji šljam, Istina je sve što se priča. Stalno je zvala Nenada, viđali su se, imali su svoje štekove... Znate već na šta mislim - otkriva bivša takmičarka "Parova".

Šmizla ističe da je Đoganijeva bila intimna sa Gastozom svaki put kada bi imala kritičnu fazu sa Markom Miljkovićem.

Naravno da su bili zajedno, posle svake svađe sa Markom stalno je zvala Gastoza. I to za slavu! Kao nije imala ništa samo se vratila kući, to može da priča drugima. U isto vreme smo bili u Svilajncu na slavi sve znam i sve sam videla. Bolje da ne pričam mnogo sve je već jasno. Sama se već dovoljno zakopala - govori Šmizla. 

Foto: Printscreen You Tube/Parovi TV HAPPY

- Stalno je Nenada zivkala za one stvari, nevezano samo za Marka. Ko zna da li je samo Gastoz bio na spisku zvanica - zaključuje Jovana Novakov.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ SVETA RIJALITIJA POGLEDAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17