• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2020

08:20

(VIDEO) JANJUŠ ZBOG MAJE BEŽI IZ ZADRUGE! Spakovao STVARI i otišao na KAPIJU - Marinkovićeva u SUZAMA, TRČALA za njim: "Sad živi ovde sama..." HAOS!

Rijaliti

(VIDEO) JANJUŠ ZBOG MAJE BEŽI IZ ZADRUGE! Spakovao STVARI i otišao na KAPIJU - Marinkovićeva u SUZAMA, TRČALA za njim: "Sad živi ovde sama..." HAOS!

Podeli vest

Ucenio je!

Marko Janjušević Janjuš zapretio je Maji Marinković da ukoliko bude otišla na poligraf, da će pobeći sa imanja. Maja je na sve načine pokušala da ga odgovori od toga, ali u tome nije uspela, te je on otišao na ekonomsko dvorište, kako bi pokušao da pobegne.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Marinkovićeva je odmah potrčala za njim, kako bi ga sprečila da pobegne, a onda je usledilo žestoko prepucavanje.

- Majo, bezobrazna si, skloni se od mene! Svaki dan me kanališ! Pa da sam najgori, ja to nisam zaslužio! Pomeri se! Toliko si loša prema meni! Sad živi ovde sama! Ti si p*čka! Govoriš mi svaki dan da te lažem, tebe ništa ne lažem - pričao je Marko.

(VIDEO) LUNA I MARKO BEŽE IZ ZADRUGE! Videli OTVORENU kapiju - uhvatio je za RUKU, počeli da TRČE! Sačekalo iz OBEZBEĐENJE, a onda... ŠOK!

Pošto nije uspeo da ubedi Maju Marinković da odustane od poligrafa, Marko Janjušević Janjuš je odlučio da spakuje svoje stvari i da napusti "Zadrugu".

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Pozdravi sve ukućane. Ja sada idem. Hvala ti Majo na svemu. Ovo je bolest, ja idem kući druže - pričao je Janjuš.

Janjušević je zatim otišao na kapiju sa svojim stvarima, a ubrzo je na kapiju došla i uplakana Maja.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17