• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2020

18:00

TRUDNA SUBOTIĆKA OSVANULA NA PROFILU KOJI NUDI INTIMNE USLUGE, ostavljen i broj telefona - ŠOK! Vrući selfiji, Aleksandra reagovala (FOTO)

Rijaliti

TRUDNA SUBOTIĆKA OSVANULA NA PROFILU KOJI NUDI INTIMNE USLUGE, ostavljen i broj telefona - ŠOK! Vrući selfiji, Aleksandra reagovala (FOTO)

Podeli vest

Bivša zadrugarka vidno iznervirana.

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Aleksandra Subotić susrela se sa veoma neprijatnom situacijom, te je morala odmah da reaguje.

ONE RADE MNOGO VIŠE OD TIJANE AJFON! Bivša zadrugarka šokirala PRIZNANJEM - Dolaze kod Tiće da se sunčaju za DŽ, a onda brišu slike sa NJOM! (FOTO)

Naime, ona je putem svog Instagram naloga apelovala na svoje pratioce da prijave jedan profil, koji koristi njene fotografije, kako bi, po svemu sudeći nudio intimne usluge.

Foto: instagram/sandrasuboticc

Na pomenutom profilu nije tačno ponuđena ova "usluga", a mnogi smatraju da je poruka koja prati profil zapravo skriveni poziv na radnje najstarijeg zanata:

- Dodajte me ili šaljite poruke. Dobra i skromna devojka za ćaskanje - stoji na lažnom Aleksandrinom profilu.

U ZADRUGU UŠAO POBEDNIK VELIKOG BRATA! Čim je kročio, nastao je HAOS - pamtimo ga po vreloj SCENI S*KSA U BAZENU (VIDEO)

Foto: printscreen instagram/sandrasuboticss

Kako na tom lažnom profilu postoji i broj telefona na koji navodno možete razgovarati sa njom, Subotićeva je apelovala da se prijavi osoba koja zloupotrebljava njene fotke. 

- Prijavite bolesnika - apelovala je Aleksandra Subotić.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ SVETA RIJALITIJA PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17