• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

15:22

ANDREJ ATIJAS NAPUSTIO SRBIJU SA BLANKICOM! Šok - isplivala SLIKA, KOVID 19 LET! Nigde nema NINE ĐOGANI - sa maskom na licu u avionu (FOTO)

Rijaliti

ANDREJ ATIJAS NAPUSTIO SRBIJU SA BLANKICOM! Šok - isplivala SLIKA, KOVID 19 LET! Nigde nema NINE ĐOGANI - sa maskom na licu u avionu (FOTO)

Podeli vest

Gde se uputio?!

Bivši muž, ali i dalje aktuelni partner Anabele Atijas, Andrej, zadužen je da čuva njihovu zajedničku ćerku Blankicu dok je pevačica u rijalitiju.

VEČERAS OČEKUJTE NEZAPAMĆENI HAOS! Produkcija Pinka SAOPŠTILA - nakon Janjuševog S*KSA SA MAJOM, ZA PAR SATI SE SPREMA LUDILO!

Pored nje, Andrej čuva i Anabelinu stariju ćerku Ninu Đogani, iako se često pokretala priča da je ona zapravo sa dečkom u Luninom stanu na Novom Beogradu.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da je Atijas sada napustio Srbiju sa ćerkicom Blankicom.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

Objavio je selfi iz aviona na kojem možemo videti da nosi masku, a u opisu je dodao "Kovid 19 let".

Foto: instagram/andrejatijas

Gde su se uputili i da li je Anabela o ovome obaveštena, ostaje da saznamo.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17