• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

11.07.2020

12:26

DOSTA JE VIŠE GAŽENJA PO LUNI! Đoganijeva besna kao ris, otkrila istinu o odnosu s očuhom Andrejem i navodnom PIPKANJU!

Rijaliti

DOSTA JE VIŠE GAŽENJA PO LUNI! Đoganijeva besna kao ris, otkrila istinu o odnosu s očuhom Andrejem i navodnom PIPKANJU!

Podeli vest

Luna Đogani je po izlasku iz "Zadruge" ostala u šoku zbog brojnih glasina i spekulacija od strane pojedinih korisnika društvenih mreža, gledalaca, pa i medija, zbog čega je rešila da uzme stvar u svoje ruke i potraži pravdu

Kako kaže, dosta je ćutala i trpela neke stvari, što više neće činiti.

(VIDEO) OVO NIKO NIJE ZNAO! Otkriveno šta je Miljković radio nakon Luninog izlaska, Ermina se obrušila na Anabelu: Jednoj majci ne...

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Još DVA DANA DO FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Šta su sve pisali o meni, muka mi je. Dosta je više pljuvanja i gaženja po Luni, bilo ga je i previše. Došlo je vreme da neke stvari dođu u red - najavila je Luna, koju su najviše razbesneli natpisi o njenom navodnom priznanju da ju je očuh Andrej Atijas "pipkao".

- Bila je to sporna rečenica, ja nisam rekla pipkanje nego zivkanje, ali je ispalo kao da sam rekla pipkanje. To je katastrofa. Andrej i ja samo uvek imali savršen odnos, on mene gleda kao na svoje dete i mnogo mi je žao što se naš odnos doveo u pitanje - poručila je Luna.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Masa

pre 3 godine

Sta ce mora opovrgnuti inace je nagrabusila od majke koja je monstrum.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17