• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ekipa Informera

26.08.2020

07:45

DARA PONOVO ŠETA KLINCA! Našla momka - ON je pre bio sa DUŠICOM JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka POBESNELA kad je saznala!

Rijaliti

DARA PONOVO ŠETA KLINCA! Našla momka - ON je pre bio sa DUŠICOM JAKOVLJEVIĆ! Voditeljka POBESNELA kad je saznala!

Podeli vest

Dušica i Marko su bili u ozbiljnoj vezi

Dara Bubamara smuvala je bivšeg dečka voditeljke Dušice Jakovljević! Pevačica je uspela da osvoji Marka Dujakovića, koji je od nje mlađi čak 23 godine. Ona se trenutno sa svojim novim izabranikom baškari na Maldivima, gde planiraju da provedu nedelju dana. Folkerka je želela da ovu vezu sakrije od javnosti, međutim, dvadesetjednogodišnjem mladiću imponuje da svi saznaju za njihovu ljubav.

ISPLIVAO SNIMAK TUČE KRISTIJANA I BIZE! Palo ŠUTIRANJE, udarac u GLAVU - Tu je bio i SUDIJA! Evo ko je POBEDIO (VIDEO)

Foto: HIT dodatak/informer

- Dara i Marko su sa još nekim prijateljima otputovali na Maldive. Ona je želela da joj društvo bude paravan ako mediji nešto saznaju, međutim, Dujaković se potrudio da se njihova veza odmah obelodani. Čim Dara izbaci neku fotku sa Maldiva na svoj Instagram profil, on posle nekoliko minuta objavi svoju sa potpuno istog mesta. U roku od sat vremena i jedan i drugi su se fotkali u džakuziju jednog od bungalova. Iz aviona se vidi da su na istom mestu. Kada su bili zajedno na večeri, Dara je fotografisala svoj tanjir, a onda je on tražio od nje da ga slika. Odmah je okačio fotku na kojoj se jasno vidi po tanjirima da su za istim stolom - objašnjava naš sagovornik.

RAVNA KAO DASKA! Ovako je STANIJA IZGLEDALA PRE OPERACIJA - NIGDE GRUDI I OBLINA, a na licu je dosta RADILA! Nećete je PREPOZNATI (FOTO)


Međutim, iako je želela da njihova ljubav ostane tajna, ni Dara nije toliko oprezna. Ona stalno lajkuje fotografije svom mlađanom momku, ali i dalje nije objavila nijednu zajedničku sliku. S druge strane, voditeljka "Zadruge" odmah je okačila fotografiju sa novim dečkom kada je videla da je njen dragi sa Darom na Maldivima.

Foto: instagram/dusicajakovljevic

- Dušica i Marko su bili u ozbiljnoj vezi. Kada je u Srbiji u martu uvedeno vanredno stanje, on je iznajmio jednu luksuznu kuću u Novom Sadu, kako tokom policijskog časa ne bi morali da budu zatvoreni. Uživali su u dvorištu sa Dušičinom decom. Baš su se voleli. Niko ne zna zašto su raskinuli. Sigurno joj nije bilo svejedno kada je videla da je on sada u šemi sa Darom, pa je zato odmah obelodanila da i ona ima novu ljubav - kaže izvor Informera.
 

BILA JE DADILJA dok je STUDIRALA! Lepa Brena jedva sastavljala KRAJ S KRAJEM, za pare je ČUVALA OVU MLADU PEVAČICU!

Foto: printscreen instagram/darabubamara_official

Dara Bubamara je i pre Marka bila sa klincima. Ona je šetala košarkaša Nemanju Bezbradicu, koji je od nje mlađi 17 godina. Paparaci ih nikada nisu fotografisali, ali je pevačica priznala da je bila u ljubavi sa sportistom.
- Nemanju i mene povezuju strast i odličan seks. On je pravi zavodnik i zna kako da zadovolji moju ludačku energiju. Izdržljiv je u krevetu - izjavila je svojevremeno Dara i tako otkrila zbog čega voli klince.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

BONUS VIDEO:

SVE JE OČEKIVAO, SAMO OVO NE! Nastavnik dobio poklon od đaka, kada je otvorio kutiju OSTAO JE U POTPUNOM ŠOKU!

VODENO ČUDO ZA HEDONISTE! Najveći bazen na svetu nalazi se u Čileu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija