• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2020

21:50 >> 22:14

RAVNA KAO DASKA! Ovako je STANIJA IZGLEDALA PRE OPERACIJA - NIGDE GRUDI I OBLINA, a na licu je dosta RADILA! Nećete je PREPOZNATI (FOTO)

Rijaliti

RAVNA KAO DASKA! Ovako je STANIJA IZGLEDALA PRE OPERACIJA - NIGDE GRUDI I OBLINA, a na licu je dosta RADILA! Nećete je PREPOZNATI (FOTO)

Podeli vest

Vidi se razlika i sada je pojam zgodnoće!

Starleta Stanija Dobrojević danas je pojam zgodnoće. Nema žene koja ne bi volela da ima telo kao ona, a atraktivna brineta je to postigla uglavnom pomoću treninga, a malo i operacijama.

LUKSUZ I BAHAĆENJE?! Pogledajte gde KARLEUŠA BORAVI NA MORU - đakuzi samo za nju i TO NIJE SVE! SKINULA SE, MOKRA, a pogled... LUDILO (FOTO)

Ona danas ima lanac prirodne kozmetike pomoću kojeg se rešava celulita i neguje kožu, a evo kako je starleta izgledala na samom početku svoje karijere.

Svi se sećamo nje iz takmičenja "Survivor", tada je izgledala dosta drugačije. O svojim intervencijama Stanija je ovako govorila:

- Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta pričala (trojke!), urađene s merom da savršeno idu uz moju visinu i građu, a razlog je da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima. Guza je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužan trud, rad i znoj u teretani. Trbušnjaci, struk - isto. Usne - otkako sam njih uradila čitavo lice je dobilo egzotičniji izgled, i žao mi je što nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz s merom i prirodnog izgleda - hijaluronom - poručila je Stanija pratiocima na Instagramu 2017. godine.

Foto: Printscreen You Tube

Ipak, kako godine prolaze, Stana je malo zatezala lice, što se vidi na novim fotografijama.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija