• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2020

05:12

ON JE KEC U RUKAVU PRODUKCIJE "ZADRUGE" Vuk Mob poslednji ušao u Belu kuću - SAZNAJTE šta se dešavalo pri ULASKU, ali i IZA KAMERA TV PINK!

Rijaliti

ON JE KEC U RUKAVU PRODUKCIJE "ZADRUGE" Vuk Mob poslednji ušao u Belu kuću - SAZNAJTE šta se dešavalo pri ULASKU, ali i IZA KAMERA TV PINK!

Podeli vest

Pratite ulazak iz minuta u minut!

 04:56 Naravno, tu je i Miljana Kulić za koju znamo već mesecima unazad da će ući u Zadrugu 4.

Foto: printscreen/tvpink

04:53 - Vreme je za poslednju turu zadrugara i najveća iznenađenja! Ovaj put u "Zadrugu" ulazi pevačica Sandra Rešić – ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, poznata po zavidnom glasu, ali i raznim aferama. Tvrdi da je sve u životu stekla svojim radom, a ne na račun očevog imena, kako je često etiketiraju.

Foto: printscreen/tvpink

04:32 - Još jedno poznato lice u novoj sezoni "Zadruge" - reč je o pevačici Ivana Šašić. Oštar jezik, ali i sukob sa Stanijom obeležio je boravak na „Farmi“ naše sledeće takmičarke. Ivana za sebe kaže da su je godine dosta promenile i da u „Zadrugu 4“ ulazi kao sasvim druga žena, još jača i spremnija. Odmah nakon nje u studio je stigao Miki Đuričić, novopečeni tata.

Foto: printscreen/tvpink

OVO KAMERA NIJE SNIMILA! Filipa Mijatova do ŠIMANOVACA ispratio ON - Učestvovao je u PAROVIMA, a razdvojenost će im TEŠKO PASTI! (FOTO)

04:26 -  Jovana Ljubisavljević je naredna zadrugarka. Ona je višegodišnja misica Srbije, rođena Beograđanka. Nakon što je proputovala ceo svet, jedina želja joj je da isproba boravak u "Zadruzi". Posle Jovane, gledaocima se predstavio i Milan Janković Čorba. On dolazi saKosova, profesionalni je kuvar, ali i jedan od najpoznatijih mladih repera. Poznat je po brzim rimama, a inspiraciju nalazi u svemu. Najveći fan Bore Đorđevića, ali i Borin omiljeni reper, čak imaju i duet.

04:24 - Došao je trenutak da se gledaocima predstavi i naredna grupa zadrugara. Anđela Rankovića smo imali prilike da gledamo u raznim situacijama. Poznat je po vezi sa Teodorom Džehverović koja je bila pod budnim okom kamera. Kako kaže, vreme je da se vrati na mesto zločina.

UŽIVO NA TV PINK! NJEN OTAC će na PINKU saznati da ULAZI U ZADRUGU - Milica Kemez NA APARATIMA, plavuša ulazi da RAŠČISTE RAČUNE!

Foto: printscreen/tvpink

03:58 - Dragana Mitrović (Spasojević) naredna je zadrugarka - Kažu da je novosadska barbika dobila dvojnicu, a da je to upravo ova lepotica. U "Zadruzi" će najveći problem imati sa svojom sugrađankom Milicom Kemez sa kojom ima neke neraščišćene račune. Burna i potresna prošlost je samo ojačala.

Foto: printscreen/tvpink

03:55 - Aleksandra Nikolić jedna je od najatraktivnijih bivših zadrugarki, koja ponovo ulazi u trku za prvo mesto. Smatra da je naučila gde je grešila i ovaj put ide na sve ili ništa.

NAPUSTIO BELU KUĆU! Zbog ŽESTOKIH PROVOKACIJA, nije mogao da IZDRŽI - ISMEVALI GA, on POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! (FOTO)

03:51 - Posle Rialde, gledaocima se predstavio i naredni zadrugar - reč je o Vasiliju Iliću, koji za sebe kaže da je najromantičnija duša koja će ikada ući u "Zadrugu", dok je sa druge strane poznati klaber za kojim mnoge devojke uzdišu. Košarkaš je i pevač.

Foto: printscreen/tvpink

03:48 - Došlo je vreme da se gledaocima predstavi naredna petorka. U ovoj grupi led probija Rialda Karahasanović - jedna od najpoznatijih pevačica današnjice, za sobom ima mnogo poznatih hitova, a na Jutjubu ima više od 7 miliona pregleda. Inače, povezivali su je i sa Slobom Radanovićem. Kaže da ulazi kako bi otklonila sve predrasude o sebi.

03:31 - Naredna petorka, koju čine Elena, Mitar, Đorđe, Zvezdana i Vladimir Tomović stigla je u Belu kuću. Svi su ostali zatečeni kada su na vratima Bele kuće ugledali Tomovića.

OVO KAMERA NIJE SNIMILA! Filipa Mijatova do ŠIMANOVACA ispratio ON - Učestvovao je u PAROVIMA, a razdvojenost će im TEŠKO PASTI! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

03:08 - Posle Mitra, publici se predstavio i Đorđe Milutinović – kaže da ne preza od zauzetih devojaka i da je uvek za dobar provod i dobru zabavu. Tvrdi da u životu bez rizika nema dobitka, tako da ukoliko mu se svidi zuzeta devojka biće spreman da joj osvoji srce bez obzira na okolnosti.

03:05 - Još jedan poznati tiktoker postaje učesnik "Zadruge 4" - reč je o Mitru Popoviću, koji najviše voli izazove. Za sobom ima odsluženi vojni rok, pa smatra da će se lako prilagoditi uslovima u „Zadruzi“. Najveća slabost su mu žene, žurke i zabava.

Foto: printscreen/tvpink

03:02 - Nakon što se prethodna petorka uselila u Belu kuću, vreme je za narednu - u ovoj grupi led probija Elena Stojčić, dvadesetogodišnja atraktivna brineta, jedna od poznatijih tatu majstora na našim prostorima. Britkog je jezika i zavodljivog izgleda, tvrdi da u „Zadrugu“ ulazi samo sa jednim ciljem, da napravi pometnju koja će se dugo pamtiti.

ŠOK! PONELA PIŠTOLJ U STUDIO! Dušici PALA VILICA - Svi se UKIPILI OD STRAHA! A onda je voditeljka ZAHTEVALA DA KAMERA SNIMI OVO!

Foto: printscreen/tvpink

02:44 Toma Panić je novi učesnik "Zadruge 4" koji je istakao da u Belu kuću ulazi kako bi obezbedio bolju budućnost svom detetu. Za Panićem je u studio ušla i Ana Bulatović i Anđela Milenković koja je bila u vezi sa bivšim zadrugarom Lazarom Jeremićem.  

OVO KAMERA NIJE SNIMILA! Filipa Mijatova do ŠIMANOVACA ispratio ON - Učestvovao je u PAROVIMA, a razdvojenost će im TEŠKO PASTI! (FOTO)

01:56 - Njega ne treba posebno najavljivati - pevač Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića učestvuje i u ovoj, četvrtoj sezoni "Zadruge"!

ŠOK! DUŠICA UŽIVO ZAPROSILA OPASNOG MOMKA IZ HRVATSKE! Voditeljka bi da se uda za Filipa - OVO JE PRIMAMILO KOD NJEGA, a nisu TETOVAŽE!

Foto: TV Pink printscreen

01:51 - Milomir Ćuković naredni je zadrugar - poznat je po revijama za Armani i Filip Plejn, bio je dovođen u veze sa mnogim lepoticama i raznim misicama sveta. Kaže da bez žena ne može da živi, da određeni tip žena nema, ali da je Stanija za njega nikakva riba.

ZERINA SE OGLASILA nakon što je Alen u studiju OTKRIO DA NISU BILI U VEZI - Objavila ZAJEDNIČKU FOTKU, zar ovako poziraju PRIJATELJI?

01:48 - Paula u "Zadruzi" neće biti sama, već će imati punu podršku svog dečka. U pitanju je Fran Pujas – poznat po ekcentričnom izgledu i brojnim tetovažama po licu i telu, tajanstveni Zagrebčanin tvrdi da je burna prošlost iza njega, koju ne želi da ponavlja.

01:43 - Usledio je kratak predah uz efektan nastup plesača, a potom i predstavljanje narednih zadrugara. Gledaocima se predstavila Paula Hublin, misica iz Zagreba, koja je dokaz da je moguće spojiti boks i lepotu. Jake ruke, a još jače reči... Kako kaže, svakoga će postaviti na svoje mesto.

01:17 Zoran Buđić Kobra ušao u studio, pa osuo paljbu po Filipu Mijatov, njegove izjave šokirale milionski auditorijum.

- Išao je u starački dom da oplođava bakice - izjavio je Kobra, a onda je nastao muk u studiju. 

Za njim je u studio ušao i Nenad Lazić, jedan od najpoznatijih tik tokera, a potom i Stefan Šebez. 

01:00 - Bojan Savić je novi zadrugar! Pevač je, za sebe kaže da je oženjen, a da kao momak živi. Voli svoju ženu najviše, ali kaže da ima ljubavi za sve žene sveta. Našalio se da se dogovorio sa suprugom da može da je vara jednom mesečno.

Foto: printscreen/tvpink

00:55 - Usledilo je predstavljanje novih zadrugara - Rada Vasić i ove godine biće stanarka Bele kuće! Ona je žena čije najpopularnije izjave i danas srećemo po društvenim mrežama. Za sebe kaže da joj je najveća životna želja da ima sve zlatne zube.

(VIDEO) URLALI U STUDIJU! Prva svađa zadrugara TRESLA ŠIMANOVCE! Udario mu na PROFESIJU - PALE ŽESTOKE REČI! Dušica ih jedva SMIRILA!

Foto: printscreen/tvpink

00:32 - Na redu je još jedna dama - reč je o Ivani Marinković , koja kaže da ulazi u „Zadrugu“ da bi joj se svi divili. Tvrdi da je ceo život imala problem sa ženama i devojkama, ali da takve probleme rešava po kratkom postupku. Godinu dana je nosila priznanje misice.

Ubrzo su se svi uputili ka Beloj kući.

00:29 - Posle kratke svađe Marka i Filipa, usledilo je predstavljanje novog takmičara, Cara Filipa koji za sebe kaže da važi za opasnog momka, a da u „Zadrugu“ ulazi kako bi se rehabilitovao i odmorio od burnog života koji vodi spolja. Smatra da je u svakoj priči bio crna ovca, pa da će tako biti i ovaj put.

OVI NISTE VIDELI NA TV-U! Kristijan se OBRATIO POLICAJKI koja ga je HAPSILA - ''Nisam mogao da te'' ŠOK IZJAVA, prisetili se OVOGA! (VIDEO)

00:18 - Marko Đedović, novinar oštrog jezika i uma, privukao je veliku pažnju i u prethodnoj sezoni, a u novoj, četvrtoj po redu, obećava nam da će biti još brutalniji i, kao i uvek, bez dlake na jeziku! On je novi učesnik "Zadruge 4"!

Foto: printscreen/tvpink

00:14 - Posle Filipa, gledaocima se predstavila i Monika Horvat - hirovita lepotica, kako za sebe tvrdi, koja voli samo skupe stvari. Većinu svog života provela je u Nemačkoj,ali smatra da će se lako uklopiti u balkanski mentalitet.

OVI NISTE VIDELI NA TV-U! Kristijan se OBRATIO POLICAJKI koja ga je HAPSILA - ''Nisam mogao da te'' ŠOK IZJAVA, prisetili se OVOGA! (VIDEO)

Foto: printscreen/tvpink

00:09 - Vreme je za predstavljanje sledeće grupe zadrugara. Prvi član "nove petorke" jeste Filip Mijatov, kog su gledaoci upoznali u prethodnoj "Zadruzi", iz koje je brzo diskvalifikovan. On je londonski biznismen, poznat po aferama sa najlepšim srpskim ženama. Za sebe kaže da mu najteže pada prilagođavanje srpskom mentalitetu nakon dugogodišnjeg života u inostranstvu. Tvrdi da ovog puta ulazi sa zecom u šeširu i da svi zadrugari treba da budu u pripravnosti.

IZ MINUTA U MINUT! Janjušev NAJBOLJI DRUG ulazi u ZADRUGU 4 - Dušica OTKRILA I OVO!

Foto: printscreen/tvpink

11:43 Voditeljka Dušica Jakovljević je predstavila naredne učesnike "Zadruge 4", a to su Mladen Rajković i Vladislav Mandić koga je voditeljka predstavila kao najboljeg druga Marka Janjuševića Janjuša.

23: 32 Sledeće koje su ušle u studio, bila je Žana Đorđević, Andrea Đorđević.

23:24  - Usledio je kratak predah uz plesnu tačku na bini, u novom delu "Zadruge", a potom i predstavljanje novih učesnika. U rijaliti ponovo ulazi Jovana Tomić Matora! Ona je srčana, iskrena, bivša zadrugarka poznata po mnogim stvarima, ali i po vezi koja je počela i završila se u rijalitiju. Kaže da je emotivno ispunjena, ali da ne zna da li je u vezi ili ne.

SPUSTILA GA! PRVI OKRŠAJ Marije Kulić i Mišela! Samo što je kročio u Belu kuću, zadrugarka ga OHLADILA! TRENUTAK ZBOG KOG su svi ZANEMELI! (FOTO)

Foto: TV Pink printscreen

23:11 - Novih petoro stanara zvanično se uselilo u Belu kuću, a veliku pažnju privuklo je to što nije došlo do pozdrava između Marije Kulić i Mišela Gvozdenovića!

NEZABORAVAN ISPRAĆAJ U ZADRUGU 4! Kristijan Golubović POKAZAO ŠTIT posebnog značaja - IMA LIČNE GORILE koje ga ŠTITE, a tek TRUBAČI!

Foto: printscreen/tvpink

23:05 - Mišel, Anabela, Jovana, Milica i Alen stigli su u novi deo "Zadruge". Kao i prva petorka, i oni su se dovezli oldtajmerima, nakon čega su se pozdravili sa podrškom, prošli kroz čistilište i porazgovarali sa Leposavom.

22:35 Šesti zadrugar koji ulazi u Belu kuću je Mišel Gvozdenović koga je Miljana Kulić opsedala i koji je zbog nje prošao mnoge neprijatnosti - uznemiravala ga pozivima, ofarbala mu kuću, psa.

Foto: printscreen/tvpink

ŠOK U STUDIJU! Miljana Kulić će biti NA APARATIMA - Ulazi MIŠEL GVOZDENOVIĆ, svi ga znate jer mu je FARBALA KUĆU I PSA U ROZE!

22:32 Voditelj Milan Milošević pokazao zadrugarima novu prostoriju koja je napravljena samo za pušače.

OVO JE NOVA SOBA U BELOJ KUĆI! Mnogi će je koristiti - MARIJA KULIĆ ODUŠEVLJENA kako je uređena - NEVEROVATNO, čelnici uneli OVU NOVINU!

22:22 Prvih pet zadrugara među kojima su se našli Kristijan Golubović, Marija Kulić, Ljiljana Stevanović, Anja Todorović, Jovan Cvijetić Cvele ulaze u Belu kuću i upoznaju se sa prostorijama. Najpre su prošli čistilište, a potom se upoznali sa Leposavom. Golubović je želeo da se pokaže kao džentlmen, pa joj poljubio ruku, a ona mu rekla da joj ne prilazi. 

Foto: TV Pink printscreen

22:05 Ljiljana Stevanović je sledeća koju je Dušica predstavila publici. Radila je nekoliko godina u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Jedan od slučajeva koji je vodila ticao se Kristijana Golubovića koji je se ne seća, ali mu je ona osvežila pamćenje!

KRISTIJAN JE IZAŠAO KRVAV! Željko Mitrović predstavio LEPOSAVU, ONA IMA NOVE SPOSOBNOSTI! OVO NIKADA DO SADA NIJE VIĐENO! (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

21: 57 Anja Todorović u "Zadruzi" neće biti sama - društvo će joj praviti emotivni partner Jovan Cvejić Cvele. On je beogradski klaber, trenutni dečko kontroverzne zadrugarke. Za sebe kaže da ne može da poklekne na čari drugih devojaka, ali da i dalje nije spreman da uđe u bračne vode

Foto: printscreen/tvpink

MARIJA KULIĆ KROČILA U STUDIO, PA ZAJECALA! Kulićka se ZAROZALA OD PLAČA, a evo i zbog čega! NIJE MOGLA DA SE SMIRI! (FOTO)

21:53 Sledeća zadrugarka koja je pričala sa Dušicom u studiju je Anja Todorović. Ona je otkrila da da je igra fudbal i da joj kopačke i štikle nisu strane. 

Foto: printscreen/tvpink

21:43 - Marija se rasplakala u studiju čim je s Dušicom Jakovljević počela da govori o svom sukobu sa ćerkom Miljanom Kulić, sa kojom je zbog njenog pomirenja sa Zolom ponovo na ratnoj nozi.

Foto: Printscreen You Tube

21:41 - Posle Kristijana Golubovića, prikazan je profil naredne učesnice - svima dobro poznate Marije Kulić! Srpski Kardašijani, često tako nazivaju jednu od najpopularnijih porodica u našoj zemlji. Marija je poznata po oštrim stavovima od kojih nikada ne odstupa, nema sumnje da će tako biti i u ovoj, četvrtoj po redu sezoni "Zadruge".

Foto: Printscreen You Tube

21:40 Prvi zadrugar koji je ušao u studio kod Dušice Jakovljević je Kristijan Golubović. O tome više pročitajte ovde!

ČEKALI SMO GA MESECIMA! Kristijan je PRVI ZADRUGAR koji će ući u BELU KUĆU - Dušica ODMAH SPOMENULA STANIJU... ŠOK! (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

21:25 Čelnik je predstavio ''čistilište'' kroz koje će svako proći. ''Ili će biti u paklu ili u raju'' - rekao je Željko.

ZADRUGARI JE ZOVU ''VELIKA ŠEFICA'', ime joj je Milica, a evo kako su je PRIJATELJI ZVALI U MLADOSTI čelnicu Pinka! (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

21:20. Željko se obratio svima gledaocima sledećim rečima:

- Došao je početak Zadruge 4, ne treba da vas podsećam da je Zadruga bila gledana na jutjubu, preko 54 učesnika će ući večeras. Iva će ozvaničiti početak sezone - rekao je Mitrović.

Foto: printscreen/tvpink

 

21:14 Kao što je to već tradicija, čelnik televizije Pink se uplovio u jezero Zadruge sa pobednicom prošle sezone Ivom Grgurić i Ognjenom Amidžićem.

21:10 Dušica se obratila publici i poželela srećan početak nove sezone u izazovnoj haljini.

OVO ĆE BITI NOVINA U ZADRUZI 4! Pink potvrdio - OBJAVILI LEPE VESTI, a on je PRESREĆAN! Ispunio mu se VELIKI SAN! (FOTO)

Foto: printscreen/tvpink

21:01 Počeo je ulazak u Zadrugu 4, čelnici Pinka su priredili veliki vatromet koji je oduševio gledaoce, ali i specijalni nastup.

Foto: printscreen/tvpink

Najveće rijaliti zvezde poput Miljane Kulić, Kristijana Golubovića i Mikija Đuričića useliće se u Belu kuću uskoro, ali mnogi kojima su čelnici Televizije Pink dali šansu da se pokazu u najgledanijem rijaltiiju svih vremena.

ONA ĆE VODITI ZADRUGU 4! Objektivna i nasmejana, voditeljka Dušica Jakovljević OTKRIVA ŠTA SE U OVOM TRENUTKU ODIGRAVA IZA KAMERA!

Foto: Printscreen You Tube

Saznajte KLIKOM OVDE ko će sve uči večeras u Zadrugu. Skoro pa cela lista je isplivala.

OVO JE KOMPLETAN SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 4! Evo ko će danas ući u RIJALITI - mnoge od njih ZNATE!

Ostanite u toku večeri uz naš portal i televiziju Pink i pratite iz minuta u minuta dešavanja iz studija u Šimanovcima, ali i iza kulira.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija