• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

30.10.2020

19:13

EVO ŠTA SU KOMŠIJE ANABELE I ANDREJA REKLE O NJIMA: Uvek je NAMRGOĐENA, čuje se kada se SVAĐAJU... A evo da li je Miljković dolazio kod NJIH!

Rijaliti

EVO ŠTA SU KOMŠIJE ANABELE I ANDREJA REKLE O NJIMA: Uvek je NAMRGOĐENA, čuje se kada se SVAĐAJU... A evo da li je Miljković dolazio kod NJIH!

Podeli vest

Komšije progovorile o svemu!

U medijima je danima glavna tema trudnoća Lune Đogani koja je srećne vesti dočekala u krugu porodice. S obzirom na to da njen partner Marko Miljković i Lunina mama Anabela nisu u dobrim odnosima, pevačicin komšiluk je progovorio o njima i otkrio da li su se pomirili.

Foto: TV Pink printscreen

Komšijskih tračeva bilo je na pretek, a jedna od prvih komšinica otkriva da Anabelu često sreće u ulazu zgrade, ali da Marka nije viđala.

- Sve ja to pratim jer sam bila veliki fan treće sezone "Zadruge". Anabela je obično namrgođena kada prođe, ali javi se. Makar tada stavi osmeh na lice i odglumi, ali vidi se da je nešto tišti. Kao da je neki problemi uništavaju i izjedaju, tako deluje. Mislila sam da će se pomiriti sa Markom, ali on ovde ne dolazi. Luna je svratila nekoliko puta pre nego što su svi saznali da je trudna, međutim Miljkovića nije sa njom bilo ni na vidiku. Ne znam šta će tu biti, možda ih sada beba pomiri – kaže komšinica iz ulaza, dok komšija iz zgrade pored tvrdi da Anabela i Andrej retko kada izlaze iz svog doma.

- Sretnem ih, ali samo nešto kratko. Uđu u automobil i ne vrate se do večeri, verovatno su stalno u gradu i završavaju svoje obaveze. Anabela voli da porani, odvede ćerkicu u vrtić, a nakon toga se kasno vrati. Pristojna žena, ne javi mi se, ali se ne javim ni ja njoj. Zašto bismo se uopšte javljali, pa nismo mi prijatelji? – rekao je komšija iz susedne zgrade.

Foto: TV Pink printscreen

Gospođa koja živi u istoj zgradi gde Anabela i Atijas, zapravo joj je stan blizu njihovog pa, kako kaže, čuje porodične svađe.

- Kao i svaki bračni par, tako i oni imaju nesuglasice. Čuje se ponekad kada se posvađaju, ali nije to ništa nenormalno. Ako se vole, moraju malo i da se svađaju. Da ja znam, nije u poslednje vreme bilo nekih većih problema, mislim na nadležne organe koji intervenišu. Često zajedno izlaze iz zgrade, a onda kada se rastanu poljube se u usta i svako krene svojim putem. Često prošeta kuče koje je medeno, vodi brigu o njemu kao da joj je dete. Čitala sam da su to neke skupe vrste, tako da me ne čudi što ga gleda kao malo vode na dlanu – zaključuje pevačicina komšinica.

Komšije kažu da im je bilo žao kada se rastala od Andreja jer bez obzira na sve vidi se da se vole. Pojedini ističu da se Andrej dosta smirio, da te ne provodi više dane u obližnjim kafićima, ali da ih neretko vide u žučnoj svađi na ulici, koja se završi mirno.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17