• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. S.

19.11.2020

08:59

ŠOK DETALJI AFERE BUJANOVAC! Isplivao KATALOG sa imenima - za 200 evra ZADOVOLJAVALE KLIJENTE! Ove ZADRUGARKE su na SPISKU, tvrdi REA!

Rijaliti

ŠOK DETALJI AFERE BUJANOVAC! Isplivao KATALOG sa imenima - za 200 evra ZADOVOLJAVALE KLIJENTE! Ove ZADRUGARKE su na SPISKU, tvrdi REA!

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge 4" Rea Anđelković tvrdi da su Sanja Stanković, Milica Kemez, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić radile kao prodavačice ljubavi za albanske kafedžije

Sanja Stanković, Milica Kemez, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić su žene lakog morala i prodavale su ljubav Šiptarima, tvrdi Rea Anđelković!

Ova mlada pevačica, koja je pre 17 dana izbačena iz Pinkovog rijalitija, rešila je da raskrinka dojučerašnje cimerke i iznese u javnost njihov prljav veš.

Ko o čemu...

Rea kaže da joj je telefon pun prepiski i fotografija koje dokazuju da su se pomenute starlete bavile najstarijim zanatom.

- Milica, Aleks, Maja i Sanja radile su kao k*rve! Makroi su im bili izvesni Jašar, koji je gazda kafane u Bujanovcu i Bekim, vlasnik benzinske pumpe. Sve četiri su imale tarifu 200 evra i bile su u katalogu - kaže Rea u jednom dahu za naš list i nastavlja sa optužbama:

- Milica Kemez je spavala sa dečkom svoje rođene sestre Mirele! Onda ju je sestra izbacila iz kuće, pa je pobegla u Švajcarsku i zaposlila se kao igračica u kafani kod jednog Albanca. Međutim, to joj je samo bio paravan za p*ostituciju. Ona celo veče vrcka pred gostima kao trbušna plesačica, pa posle sedne sa mušterijama na piće i na kraju spava s njima za 200 evra! Sve to isto je radila i Aleks, a sada glumi neko nevinašce. Ko o čemu - k*rva o poštenju!

Izbačena učesnica "Zadruge" tvrdi da su, za razliku od Kemezove i Nikolićeve, Maja i Sanja ordinirale isključivo u inostranstvu.

- Njih dve nisu radile u Bujanovcu, ali jesu u klubovima po Švajcarskoj. Za sve ovo što govorim imam čvrste dokaze i fotografije, koje ću izneti na sudu ako me neka od njih bude tužila - priča Anđelkovićeva.

Foto: TV Pink printscreen

Hoće nazad u šou

Rea se nada da će u baražu biti vraćena u Pinkov rijaliti kako bi mogla i lično da se obračuna sa starletama koje proziva.

- Volela bih da ponovo uđem u "Zadrugu" i da pokažem pravu verziju sebe. Tamo su me svakodnevno ponižavali i vređali, a više neću dozvoliti nekim ku*vetinama da me pljuju. Isto tako, napašću i Mariju Kulić, koja je meni držala neka predavanja, a ne ume svoju ćerku da vaspita - poručuje naša sagovornica.

Aleks: Albanci su bili divni prema nama


Afera "Bujanovac" već nekoliko nedelja je tema broj jedan u "Zadruzi", a prozvane starlete tvrde da su na jugu Srbije bile angažovane kao promoterke i hostese.

- Radila sam u Bujanovcu kao promoterka i "animir-dama". Moram da kažem da su Albanci koji tamo drže kafane bili predivni prema meni. U lokalima su nam muškarci često plaćali pića i svaka devojka je mogla da ode sa njima u krevet ako to želi, ali ja nisam nikad - branila se Aleks Nikolić.

Majin tata: Nikad nije bila u Švajcarskoj!


Majin tata Radomir Marinković zvani Taki tvrdi da ona nikada nije ni kročila u Švajcarsku!

- To je sve notorna laž! Moja ćerka je od inostranstva jedino bila u Grčkoj, mogu da pokažem njen pasoš pa ćete videti. A ta Rea je jedna obična budala, tužiću je zbog toga što preko Maje hoće da se vrati u "Zadrugu" - poručuje Taki.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ПОКУПИШ КУР.ЕШТИНЕ СА КОЛОДВОРА ,ПУСТИШ НА ТВ И ОНДА СЕ ЧУДИШ ШТО СЕ БАВЕ ПРОСТИТУЦИЈОМ.МСМ САМО МАЛОУМНИ МОГУ ТО ДА ГЛЕДАЈУ И ДА СЕ ИСЧУЂАВАЈУ

Bhm

pre 3 godine

Možda,ali samo možda 200 evra za sve 4 na mesec dana i to samo da nema sta drugo ....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17