• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2020

10:07

(VIDEO) KRISTIJAN NIJE ŠTEDEO MILJANU! Sve joj SASUO U LICE, pa joj poručio OVO! Kulićeva POBESNELA

Rijaliti

(VIDEO) KRISTIJAN NIJE ŠTEDEO MILJANU! Sve joj SASUO U LICE, pa joj poručio OVO! Kulićeva POBESNELA

Podeli vest

U toku su bile nominacije u Beloj kući, a ovonedeljni vođa Krostojan Golubović opleo je po Miljani Kulić

- - Meni nije jasno kako je ovaj dečko mogao sa ovakovom osobom na hoklicu. Ona je labilna ličnost. Nisu bili iskreni jedno prema drugom, a ona je sada saznala to, da je on bio sa nekom drugim devojkama, nadam se da je tako, jer da ima samo ovu milku ne može nikako. Ja mislim da je on totalni invalid, lenj je, neradnik. Nakačio se na nju, a ona nije ni za šta, niti za ljubav, niti za vezu, niti za se*s. On je dobar momak, fin, ja bih se družio sa njim, vodio bih ga da bude sa dobrim ribama, da oseti to, i da uživa. Miljana i on nisu jedno za drugo, mada su oboje aljkavi, oni su kao neko Labudovo jezero ali neka druga verzija. Što se Miljane tiče, svašta sam uradio da joj pomognem, i kao brat, otac, ujak, spasilac. Ja bih sve uradio za nju iako je ona loš čovek, ona je pakosna. Pokvarena je toliko da to nije normalno. Ja njoj pomognem, izmasiram je, a ona meni deset puta kaže Kristijane je*em te u usta. Ja bih voleo da se mi svi vidimo van rijalitija, da vidim kako bi to izgledalo. Miljana je mnogo umislila da je ona neki rijaliti star, ali ona to nije. Meni nije jasno da nju stalno nešto boli, da je hipohondrična, i da kuku. Što je došla ovde da uzme kićanovića, pokazala je sebe u najgorem svetlu, još ima 47 kila više nego što treba, pa kakva je to zvezda, nikakva. Nju boli što nikada neće pobediti. Ona bi volela da je zgodna, da je vole. Za žaljenje je to što njoj niko nije čestitao slavu, nju to boli, a meni su svi čestitali. Da li ima veće kazne da budete na veliki praznike sami. Ona je taj dan oskrnavila, izgubljena je u vremenu i prostoru, ona je rijaliti cirkuzant. Mi moramo za takve dane kao što je slava da se mirimo i volimo. Ja je neću vređati, voleo bih da se popravi. Mora za početak da gladuje, da prekine da jede tako, da smanji nikotin, da bi bila dama - rekao je Krisitjan, a Miljana ga je prekinula

- Ja nisam dama, ja sam krava, a ja mislim da si ti poremećen jer ti si bio 20 godina u zatvoru ni zbog čega - rekla je Miljana.

- Ne možete sa ludakom, ja jesam bio u ludnici, pravio sam se lud, a ti si bila zbog dijagnoze. Meni se svašta dešavalo, a ona je takva. Ja sam poblentavio sa Miljanom, od druženja sa njom. Ona je nislki konj, došla mi da je masiram, ona je klasičan hipohondar. Mora da se menja skroz. Miljana da ide u bajbukanu, a Zola da se opameti što pre. Nominujem Miljanu u nadi da će se izlečiti - rekao je Kristijan.

- Mene komentariš osoba koja je bila 20 godina u zatvoru, on je taj koji mora da se menja jer mislim svi znamo kakva je to osoba. Ja slavu nisam slavila u rijalitiju, dobila sam mali paket u apartmanu. On je mene vređao na našu slavu, ja nisam htele da se raspravljam sa njim, on je meni nebitan. Što se tiče drugih zadrugara, istina je ja se izvinjavam kada preteram. Pogrešim pa šta, veći sam čovek od većine ovde, ja ću raditi kako ja hoću, to se drugih ne tiče. Najlakše je da se smrša, i ne brini se ti za mene, ja sam mlada , a ti matori čovek ne zna šta će sa svojim životom. - rekla je Miljana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!
Live TV

Putin pokidao na izbore, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom!

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede!

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59