• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2021

15:43

KRISTIJAN ZAPLAKAO KAO MALO DETE! Goluboviću stiglo pismo od žene, a onda je USLEDIO ŠOK /FOTO/

Rijaliti

KRISTIJAN ZAPLAKAO KAO MALO DETE! Goluboviću stiglo pismo od žene, a onda je USLEDIO ŠOK /FOTO/

Podeli vest

Supruga Ivana poslala je Kristijanu Goluboviću poklone za Božić, a između ostalog i pismo, kao i crtež njegove ćerke Vere, koji je i tražio pre samo nekoliko dana kada razočarano pričao o tome što mu nije poslala darove za Novu godinu

On se osamio u pabu kako bi pročitao pismu, a već na prve reči počeo je da lije suze, te nije mogao da se smiri. 

Ubrzo mi je prišao Čorba da ga uteši, te mu je Kristijan pročitao pismo. 

 - Mi smo neko ko veruje i priznaje i slavi Božić i sve velike praznike. Za nas Nova godina ne predstavlja ništa. Mir Božiji, Hristos se rodi Srećan ti Božić, žele ti Vera i Coca sa mamom Ivanom. Sve najbolje i najlepše, zdravlja. Ostalo će doći kad to bude bilo potrebno. Pozdrav iz najlepšeg grada na Ibru, Kraljevo - stojalo je u pismu, a uz to mu je poslat i crtež ćerke. 

Foto: TV Pink printscreen

Pismo

"Mala moja Coki. To je žena koja je milijardu puta bila u Žiči pešaka, ona je tradicionalna", prokomentarisao je Kristijan. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 3 godine

Hahahaha kakva melodrama! Ne znam ni jednu osobu koji ne bi plakala i mnogo stosta radili za taj novac i stan u Beogradu na vodi ?!Kao bivsi ofucani kriminalac bez buducnosti oronuo i ostario sta mu je drugo preostalo nego da pravi cirkus i pali poluobrazovanu raju koja ga gleda!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17