• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

22.02.2022

09:47

VLADIMIR TOMOVIĆ VERIO IVANU ALEKSIĆ?! Bivša žena Nenada Aleksić Ša pristala - Evo kada organizuju SVADBU!

printscreen

Rijaliti

VLADIMIR TOMOVIĆ VERIO IVANU ALEKSIĆ?! Bivša žena Nenada Aleksić Ša pristala - Evo kada organizuju SVADBU!

Podeli vest

Bivši učesnik "Zadruge" Vladimir Tomović nedavno je verio pod Manastirom Ostrog devojku Ivanu Aleksić, bivšu ženu Nenada Aleksića Ša.

Iako nikada nisu potvrdili ni demantovali da su otpočeli romansu, par više od pola godine ima ljubavni odnos bez trzavica, pa se Vladimir nije mnogo premišljao o odluci da vezu podigne na viši nivo, rekao je izvor za Rijaliti plus.

- Vlada i Ivana su ubrzo posle upoznavanja shvatili da im se desila ljubav na prvi pogled i da ne žele da se bore protiv osećanja. Uplovili su u vezu, ali su se dogovorili da je drže u strogoj tajnosti kako bi sačuvali svoju ljubav. Bilo nam je jasno da su ludi jedno za drugim još kada je Ivana drugi put došla u Bar, pa se niko nije iznenadio kada je posle pola godine veze rekao da će se veriti - otkriva izvor i dodaje:

Foto: printscreen instagram

Vladimir Tomović

- Nekoliko nedelja pred konačnu odluku govorio je da Ivana zaslužuje sigurnost i dokaz da sa njom misli ozbiljno posle javne prevare koju joj je priredio suprug i da će joj dati tu sigurnost sve i da se nikada ne oženi s njom. Kupio joj je prsten i rešio da je veri pod Ostrogom, što je i uradio čim je stigla u Crnu Goru.

- Ivana nije ni slutila da će je Vladimir zaprositi, pa je bila u šoku kada ju je pitao da se uda za njega. Iako nije mogla da dođe sebi, kroz suze je rekla "da" i time zvanično postala njegova verenica. On joj je vratio veru u muškarce, brinuo o njoj i obrisao bolan period koji je prošla nakon razvoda od Ša. Kod nje se javio strah da je prebrzo ušla u sve, ali se trudi da mu veruje i pušta da sve ide svojim tokom dok ne počnu s planiranjem svadbe. Kako su krenuli, i to će odraditi u tajnosti do kraja godine - zaključuje izvor.

Foto: printscreen

Vladimir Tomović i Ivana Aleksić

Vladimir nije želeo previše da komentariše ovu temu, te je vešto izbegao odgovor.

- Odavno me ne zanima da se pravdam ljudima. Živim svoj život onako kako želim - rekao je Tomović.

Foto: printscreen

Ivana i Vladimir

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija