• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.03.2022

07:42

BIVŠI ZADRUGAR OTKRIO NAJVEĆU TAJNU RIJALITIJA Ovo nije smeo da kaže dok je boravio u Beloj kući

Rijaliti

BIVŠI ZADRUGAR OTKRIO NAJVEĆU TAJNU RIJALITIJA Ovo nije smeo da kaže dok je boravio u Beloj kući

Podeli vest

Brat Lune Đogani, Adam Đogani, gostovao je u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji, a tom prilikom prokomentarisao je

- Kako ti je Ša delovao kada ste bili zajedno u Beloj kući? - pitala ga je voditeljka.

- Ne znam da li sam ikada rekao, ako se sećate, ja sam bio gazda jedne nedelje, ja sam stavio Nenada za omiljenog da bi ga odvojio od Dragane Mitar. Ja to unutra nisam smeo da kažem. Njegova bivša žena je ušla tada na kratko u rijaliti. On se povukao i uspeo da se iskontroliše. Mene su tada napadali da sam tamo radio nešto iz koristi. Ja tamo ništa nisam uradio iz koristi. Imao sam najbolju moguću nameru - rekao je Đogani i otkrio tajnu "Zadruge".

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Adam Đogani

- Šta ga to nije sprečilo kod Tare? - pitala ga je voditljka.

- Pa nije ušla Ivana - rekao je Adam, pa dodao:

- Kada ti neko unese informaciju, to deluje mnogo lažno - dodao je Adam Đogani u emisiji "Pitam za druga".

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija