• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.03.2022

14:25

DA, DROGIRAM SE I RAZOČARALA SAM SE U JEDNU OSOBU! Tara Simov se oglasila, i otkrila na koga je besna!

printscreen

Rijaliti

DA, DROGIRAM SE I RAZOČARALA SAM SE U JEDNU OSOBU! Tara Simov se oglasila, i otkrila na koga je besna!

Podeli vest

Zadrugarka oštro odgovorila na tvrdnje bivšeg dečka

Tara Sinov, nedavno je diskvalifikovana iz Zadruge, i sada stalno snima lajvove na svom Instagram profilu. U prvom videu se pojavila sa dvojcom muškaraca za koje je Nenad Aleksić Ša tvrdio da joj nisu pirjatelji, već su bili intimni partneri.

Foto: Instagram

- Ša me je optužio da sam sa njima dvojicom imala s**s - rekla je Tara u lajvu, na šta su se oni nadovezali.

- Dođi brate da ti nešto objasnimo - rekli su oni.

Takođe, Tara je tada izjavila kako je naduvana.

U drugom svom lajvu, Tara je dobila pitanja vezana za drogu, za koju su je optuživali da konzumira.

- Drogiram se. Narkomanka sam - rekla je kratko Tara, a onda progovorila o svom odnosu sa Dejanom Dragojevićem, pa otkrila da ju je jedna osoba u "Zadruzi" razočarala.

- Dejana volim najviše na celom svetu i drago mi je da kapira mnoge stvari i da je pametnica, da ne mogu da mu vrte mozak kao meni. Drago mi je da se slažu, Aleksandra je dobra prema njemu, zato je podržavam. Hvala bogu da je dobro, s obzirom na to šta mu se izdešavalo - rekla je, pa dodala:

- Razočarala sam se u jednu osobu. Ta osoba mi je bila najvažnija i to boli

Tara je takođe rekla kako se čula sa Milanom Jankovićem Čorbom, koji je prethodno izjavio da je bio intiman sa njom, dok je bila u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija