• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.04.2022

09:26

MILICA DABOVIĆ POVREĐENA U SURVAJVERU! Morala da izostane iz jedne igre

Prntscreen/TV

Rijaliti

MILICA DABOVIĆ POVREĐENA U SURVAJVERU! Morala da izostane iz jedne igre

Podeli vest

Učesnici Survajvera neretko zadobijaju povrede, posebno usled komplikovanih igara

Ovoga puta iz igranja fudbala izostala je Milica Dabović koja je istegla nogu u predelu prepone kada je šutnula loptu. Zbog ovoga joj je doktorka zabranila da učestvuje u igri, te ju je Stevan preneo do klupe.

Foto: Prntscreen/TV

Milica Dabović nije mogla da učestvuje u igri

Milica je povredu zadobila kada je šutnula loptu i u tom trenutku noga ju je zabolela, te je stručna pomoć je odmah pristigla.

Na svu sreću, crveni tim je brojniji od plavog pa su je njeni saborci u Survajveru zamenili. Milica je nevoljno sela na klupu, ali da ne bi pogoršala problem ipak je otišla sa terena.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija