• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.04.2022

17:58

IMA PIK NA MILICU DABOVIĆ! Učesnik Survajvera napustio rijaliti, a onda otkrio zbog čega je ne voli!

Youtube printscreeen

Rijaliti

IMA PIK NA MILICU DABOVIĆ! Učesnik Survajvera napustio rijaliti, a onda otkrio zbog čega je ne voli!

Podeli vest

Jedan od učesnika koji je upravo napustio populani rijaliti otkrio je šta misli o svojim bivšim saborcima

Takmičar plavog tima, Hrvoje Habdija juče je napustio Survajver i nakon toga otkrio svoje impresije tokom učešća u rijalitiju, kao i mišljenje o ostalim učesnicima.

Foto: Youtube printscreeen

Hrvoje izgubio od Nađe, besan na Milicu

On je najpre komentarisao nominaciju i to što je izgubio u duelu od Nađe Erić:

- I jesam i nisam očekivao nominaciju. Bilo je tu svega, svakakvih kombinacija unutar tima. Tokom zadatka za opstanak sam imao dosta poteškoća sa stajanjem na toj podlozi, bilo je dosta blata. Klizio sam, a kada sam hteo da prenesem svu težinu na ruke bio sam upozoren od strane produkcije da to nije dozboljeno. Dao sam maksimum i bio sam jako zadovoljan time- rekao je Hrvoje u intervjuu, pa otkrio šta mu je bilo najteže tokom boravka u Dominikanskoj Republici:

- Najveći izazov u Survajveru mi je bila borba sa samim sobom. Ceo život radim na tome da osiguram sebi nezavistnost i slobodu. Tamo mi je to bilo uskraćeno. Znao sam da će biti tako. Da mogu da vratim vreme ne bih ništa menjao. Sve je bilo kako je trebalo da bude. Promenio bi opremu koju sam poneo tamo.

Foto: Youtube printscreeen

Hrvoje Habdija i Nađa Erić

Ipak, Hrvoje iz Survajvera nosi i mnoge lepe uspomene.

- Bilo je zanimljivo otići u ribolov u području gde plove gliseri, trajekti i ostali brodovi. Mi smo morali da lovimo ribu i spasavamo svoju glavu. Bilo nas je troje, pa smo se vratili na ostrvo sa hranom- prisetio se Hrvoje za hrvatske medije. 

Što se tiče njegovih favorita, on ne krije da ih ima u plavom timu, dok je u crvenom timu njegov najomraženiji takmičar.

- Moj favorit po našim međusobnim odnosima bi bio Viktor, ali se on povredio. Posle njega to bi bio Rubi. Čovek je na mestu, susreo se sa problemima, ali je na mestu i sa srcem. Kada bi odneo tu nagradu, ne bi to otišlo u pogrešnom smeru, nego bi iskoristio za svoju korist i korist svojih ljudi i prijatelja. Ne bi kupio novi BMW"- rekao je takmičar koji je poslednji napustio Survajver, pa otkrio ko iz Crvenog tima ga je najviše nervirao:

- Svi takmičari su bili jako dobri, i u našem i u crvenom timu. Ne mogu da im sudim po ovome, jer su to posebni uslovi u kakvim smo mi bili i posebne su situacije. Teško da bih mogao da izdvojim ko mi je iz mog tima manje drag, svi su mi podjednaki. Što se crvenog tima tiče, mogao bih da izdvojim jednu osobu koja mi baš nije simpatična. Svi znaju da je to bivša sportistkinja, Milica. Neka joj je sa srećom, ali mi definitivno nije favorit.

Podsetimo, tokom poslednjeg plemenskog saveta došlo je do sukoba između Milice Dabović i Hrvoja, nakon što je ona rekla da za njega misli da je "budala" i da bi mu lupila šamar, na šta joj je on oštro odgovorio.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17