• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

26.04.2022

20:50

DALILI POZLILO ZA CRNIM STOLOM! Ostavila ju je i ona, Dragojevićka to nije mogla da podnese! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

DALILI POZLILO ZA CRNIM STOLOM! Ostavila ju je i ona, Dragojevićka to nije mogla da podnese! (VIDEO)

Podeli vest

Dalila Dragojević ostala je bez najbolje drugarice u "Zadruzi 5" zbog čega se slomila

Sve je počelo na sastanku sa mama Džehvom, a Jovana Tomić Matora otkrila je pozadinu priče o sukobu sa Dalilom:

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Slomljena... Dalila Dragojević

- Ti meni da kažeš da sam rijaliti ovo i ono - rekla je Dalila.

- Posle onog sinoć i ono što si mi malo pre rekla. Ti nisi mene lagala, lagala si sebe. Pričala si mi da se osećaš boljom, a malo pre si rekla da si to radila zato što si bila u odnosu sa njim. To je tvoj problem - rekla je Matora.

- Ne želim da trpim uvrede - rekla je Dalila.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

- Ako želiš sebi da pomogneš i da poštediš prijatelje koji su ti napolju i ovde, loše si. Da za Viktoriju pričam takve stvari , a da se družim sa tobom? Šta je sa tobom? Tri nedelje mi se život raspada sa tobom, neću da ti pušim ku**c. Kad me je Viktorija izvređala, ti se smeješ ovde. Nemoj da me diraš, pusti men da me prođe bes i ljutnja. Iskidah se ženo Božija zbog tebe, nemam više snage ni volje. Ne znam više šta da raidm. To tvoje glumljenje, arogancija, nije to izlaz ženo, alo! Treba da spasiš sebe i svoju glavu. Sama si u ovome, nemam više snage da se borim za sebe, a kamoli za tebe. Boli me ku**c za cedevite, neću sa njima piti kafu sutra - drala se Matora.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Doživela nervni slom... Dalila

- Kako da se sklonim više? Ne mogu više da trpim, puca mi glava - plakala je Dalila.

- Svađaj se, brani sebe! Šta želiš? Ljudima pređe to u naviku i postanu loši. Ja sam najgori čovek bila prema Sanji Stanković, mene boli to. Ja sada volim, ali sam go**o, ne menja to činjenicu. Pusti ljude da govore o sebi, koliko je ljudi pored tebe. Sebična si, pored svih sr**a koje si napravila, uz tebe smo. Nigde ja ne idem, ali ne mogu da te lažem, ne mogu da ti ćutim, osetila bihi se loše. Povređuješ mene kao prijatelja. Znam, teško je, pa ja prva pričam jedno, a radim drugo. Iznova i iznova gledam kako srljaš - drala se Matora.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija