• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.05.2022

09:57

DALILI POLUBRAT TRAŽIO PARE! Dragojevićka otkrila sve o zategnutim porodičnim odnosima! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

DALILI POLUBRAT TRAŽIO PARE! Dragojevićka otkrila sve o zategnutim porodičnim odnosima! (VIDEO)

Podeli vest

Dalial Dragojević izuzev oca Huse i majke Emine, ne spominje druge članove porodice, a sada je dolučila da otvori dušu i o tome

U sinoćnoj emisiji prikazan je snimak Dejana Dragojevića i Marka Đedovića koji su razgovarali o Dalili.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Dejan govorio o braku s DAlilom, pa somenuo njenu braću

Nakon ovoga Dalila jebila šokirana zbog Dejanovih reči o njenoj porodici, pa je odlučila da pojasni:

- Bile su dve situacije da on krene od kuće, pa ja sa autom krenem i zaustavim ga. Moj brat se bavi boksom, brat po majci, on se ne oglašava nigde od kada sam u medijima, nije dolazio ni u Tuzli ni nigde. Samo smo se viđali u Bugojnu gde on živi. Ne drži se on u tajnosti nego ga ovaj svet ne zanima. Sa očeve strane braća su privatnici, ne oglašvaju se. On se uvredio kada je moj otac dao nama plac za kuću, njemu takođe pripada taj deo placa koji je tražio da mu se isplati. Četiri hiljade evra. Moja porodica živi u Beču, stariji brat priča dobro srpski, svi ostali ne znaju da pričaju. Nisu iz ovog sveta, ja sam jednom napravila grešku u rijalitiju kada sam pričala otvoreno, ja sam naje*ala od očeve strane. Oni su se ogradili od cele priče i ne podržavaju me. Kada se desilo ovo sa Dejan, tada se moj otac uključio. Ovo što on sada iznosi ima pravo da priča ali je dosta slagao i izneo dosta laži. Nemam pravo da se pravdam i pričam bilo šta... Kada sam imala poziv sa njim, i kada je rekao da se bio u hitnoj, ja nisam mogla da se oduprem Filipu, Dejan meni govori da će mi pokazati slike kako je izgledao pre ovog i kada izađemo... Znam šta smo sve prošli i kako smo se borili, ima pravo da sumnja, ali ga nikada nisam varala. Ne znam šta se napolju povezuje i šta se priča. Martina kada je ušla, rekla je za vradžbine. Ne znam šta me čeka napolju, neću da se obaziram na ove ljude ovde i da slušam šta mi pričaju - pričala je Dalila na ivici suza.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija