• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I. Tomković

03.08.2022

18:30

IMAM OŽILJAK PREKO CELOG STOMAKA, STRAŠNO JE ŠTA SU MI URADILI! Miljana Kulić se prvi put oglasila, otkrila da je u veoma lošem stanju!

printscreen

Rijaliti

IMAM OŽILJAK PREKO CELOG STOMAKA, STRAŠNO JE ŠTA SU MI URADILI! Miljana Kulić se prvi put oglasila, otkrila da je u veoma lošem stanju!

Podeli vest

Miljana Kulić pobedila je smrt i konačno se probudila iz veštačke kome u kojoj su je lekari u Kliničkom centru u Nišu držali zbog operacije prilikom koje su joj odstanili puknutu slezinu, a sada je za Informer progovorila o tome kako se oseća. Kulićeva je veoma ljuta na turske lekare koje smatra odgovornim za svoje stanje

Posle užasa koji je trajao pet dana, koliko je prošlo od kada je primljena u Urgentni centar u Nišu i operisana ponovo, Miljana Kulić je za Informer otkrila da se loše oseća kao i da je svesna da je malo falilo da umre.

Foto: Printscreen/Instagram

Loše se oseća psihički... Miljana Kulić

Na pitanje kako se sada oseća i da li je svesna šta joj se dogodilo, Miljana kaže:

- Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla- kaže Kulićeva i opisuje kako sada izgleda njeno telo:

Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju

- Imam ožiljak preko celog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskmplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju- kaže popularna rijaliti učesnica koju su turski lekari optužili da je prekršila pravilo i konzumirala cigarete, što je zabranjeno nakon operacije skraćivanja želuca:

Foto: printscreen

I dalje se svi plaše komplikacija
Pozvaću Indi da se posavetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. 

- Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. Mama je stalno uz mene, ovde su doktori sjajni brinu svi o meni, samo da izađem iz bolnice da vidim svoje dete- zaključila je Miljana za Informer.

Podsetimo, Miljana je operisana 20. jula u Istanbulu, a nakon tri dana se vratila u Srboju kada se osećala malaksalo. Prošle subote joj je naglo pozlilo i sa bolovima u stomaku javila se u Urgentni centar u nišu gde su lekari otkrili da je došlo do pucanja slezine koju su joj odstranili:

- Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju- saopšteno je iz UKC Niš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Nisu ti oni ništa uradili što nisi htela i platila. Pametan čovek ne ide pod nož, ako mu život ne zavisi od toga. Zato, poučena ličnim iskustvom guraj dalje i ne pravi više nikakve gluposti.

Boki

pre 1 godinu

Želim joj brz oporavak, kao i svakome, ali zanima me da li se nekad zapita da je nije stigla kazna ili kako to popularno zovu karma, zbog svih kletvi koje je drugima uputila. Išla je po groblju palila Zoli sveće, izdavala mu 40 dana, u rijalitiju se pred ikonom krstila i klela druge učesnike i još mnogo toga. Još jednom kažem želim joj brz oporavak ali nek nauci i ona i svako da drugome ne misli zlo.

milan lala

pre 1 godinu

Nisu ti bili dobri Srpski lekari / hirurzi , pa si otisa da te Turci izlece. Od kad to Turska ima bolje lekare od Srbije ? Sto si trazila nazalost si i dobila . Sad su ti Srpski lekari dobri da te spasu, a sto nisi ponovo otisla u Tursku da te tamo spasavaju ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina
Hronika

"Prljavi novac" klana prale Veljina i Maretova žena?! Na suđenju Bojana i Tanja objasnile odakle im pozamašna imovina

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, našle su se i same na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su prale pare koje su njihovi muževi zaradili kriminalnim aktivnostima, a na do sada održanim suđenjima njih dve su iznosile odbranu i govorile o poreklu imovine koja je u njihovom vlasništvu.

02.05.2024

08:23

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija