• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

20.08.2022

21:45

MARIJANA ODGOVORILA NA OPTUŽBE Zonjićeva brutalno spustila pevača, pa otkrila planove sa Osmakčićem!

printscreen

Rijaliti

MARIJANA ODGOVORILA NA OPTUŽBE Zonjićeva brutalno spustila pevača, pa otkrila planove sa Osmakčićem!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nedavno je optužena za aferu sa Markom Osmakčićem, zbog čega se našla na meti Lepog Miće koji ju je optužio da bi sve uradila za "kadar u rijalitiju". Međutim, Marijana mu nije ostala dužna, i tom prilikom je otkrila da sa Osmakčićem ne želi nikakav kontakt

Marijana Zonjić, atraktivna bivša zadrugarka i pevačica, od kako je izašla iz Bele kuće, intrigira javnost svojim prijateljstvom sa Dalilom Dragojević, ali i odnosom sa muškim delom ukućana koji su bili učesnici pete najgledanije sezone.

Foto: ATA Images

Marijana Zonjić

Marijanin odnos sa Markom Osmakčićem mnogima je bio interesantan tokom rijalitija, a pre nekoliko dana je ponovo pokrenuta priča o njihovoj navodnoj vezi i susretu. Lepi Mića je za Pink.rs prokomentarisao novonastalu spekulaciju i okarakterisao Zonjićevu kao jasnog borca za kadar i popularnost, a tim povodom, ona se oglasila i uzvratila pevaču.

Foto: ATA Images

Marijana Zonjić

- Nisam želela da se sazna ništa od toga i sami znate od koga je procurela priča. Moja stvar je kome ću pomoći, a kome ne. S' obzirom na to da smo i Marko i ja demantovali one gluposti da je nešto bilo više, nema potrebe da se poteže ta tema. Mićko neka komentariše svoje druge prijateljice tako, jer se ubiše za kadar, a Marijana je solo bila skoro svih 10 meseci u Zadruzi pa i sada napolju! Radim na muzičkoj karijeri! Marko mi je drag i ja sam njemu, ali kada bolje razmislim, najbolje je da nemam kontakt sa njim. Ne treba mi to uopšte u životu, imam jako ozbiljne ljude oko sebe da bih se igrala sa takvim stvarima... Tako da ova tema "Branko Kockica" može da se zaustavi! - navela je Zonjićeva.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija