• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. Ilić

23.08.2022

18:12

ADAM PROGOVORIO O SVOM PRAVOM IMENU! Adaktar u velikom intervjuu pita: Da li želite da vidite moju ličnu kartu?

Promo

Rijaliti

ADAM PROGOVORIO O SVOM PRAVOM IMENU! Adaktar u velikom intervjuu pita: Da li želite da vidite moju ličnu kartu?

Podeli vest

Najkontroverznija ličnost protekle nedelje definitivno je Adam Adaktar čiji je rijaliti "Adaktar Family" najavljen za petak, 26. avgust u 22 časa na televiziji Pink. A od trenutka kada se pojavila informacija o ovom rijalitiju, krenule su spekulacije o tome ko je Adam i ko su članovi njegove porodice

Adam u intervjuu za Informer odgovara na brojna pitanja vezana za porodicu Adaktar, kao i na spekulacije o rijaliti programu koji ćemo uskoro gledati. Popularni "Bog obrva" otkrio je kako se zaista zove u svojim dokumentima, kako su članovi njegove porodice prihvatili ideju o rijalitiju, ali je i šokirao informacijom o tome koliko dugo će ovaj projekat trajati.

Foto: printscreen

"Adaktar Family" uskro na Pinku

Zbog čega ste odlučili da pokrenete rijaliti s obzirom na to da ste odlično razvili svoju delatnost sa obrvama, sočivima i drugim detaljima za žensku lepotu?

- Ovo pitanje bih uporedio sa politikom. Mišljenja sam da u politiku ne bi trebalo ući zbog novca, već bi trebalo ući kada si ostvaren čovek da bi imao kredibilitet nešto i da promeniš. I u našem slučaju je tako, mi nismo ušli u ovaj rijaliti da bi se promovisali i da bi napravili brend. Mi smo iz brenda ušli u rijaliti da bismo širokom auditorijumu pokazali neki drugi svet.

Kako su članovi vaše porodice reagovali kada ste im saopštili da će biti deo rijaliti programa i da li se neko bunio ili negodovao?

- Svako od nas jako voli sebe, pa nema ni problem da to prikaže drugima. Brzo i lako smo se dogovorili o tome da snimimo rijaliti.

Foto: Foto : Moshi creative

Baka Nadalina, sestra Viktorija, majka Alis, Adam, supruga Andžela i sestre Vanja i Ara


Opšte je poznato da su vas prozvali "Bog obrva" i da sve najpoznatije i najbogatije dame, ali i muškarci dolaze kod vas. Kako ćete sada “hendlovati” posao s rijalti programom?

- Ja sve u životu radim savršeno, jer imam dobru organizaciju, pa ne sumnjam da ću upakovati kako meni bude odgovaralo.


S obzirom na to da je rijaliti najavljen po uzoru na onaj koji su radili Kardašijanovi, a oni su se često svađali u programu, da li ćete i vi prikazati svađe i suze u svojoj porodici?

- Rijaliti nije najavljen kao deo ili podgrupa Kardašijanovih. Verovatno su nas povezali jer je reč o porodici i to je poenta i tog, ali i našeg rijalitija. Sve ostalo je drugačije i videćete u petak.

Foto: Foto: Promo

Adam sa suprugom Andželom


Kako je vaša supruga reagovala na ideju o rijalitiju s obzirom na to da je ona jedna prezauzeta žena poslom i majka troje dece? 

- Andžela je, kao i svaka žena uspešnog čoveka, tu da podrži tog istog uspešnog čoveka. To je uradila i ovaj put. Potrudio sam se da joj olakšam sve što je vezano za našu dragu decu.


Koliko ce trajati rijaliti program “Adaktar Family” i šta planirate da otkrijete za javnost, a šta se neće otkrivati? 

-  Videćete u petak kakav je to format, a trajaće dok mi budemo trajali. 

Poznati ste po ekstravaganciji i kao neko ko ne krije da voli luksuz, da li ste zbog toga na meti hejtera i plašite li se sada da će s novom popularnošću doći i više antifanova?

- Ja imam svoj način života kako živim, kome se to sviđa može da uživa sa mnom, a kome ne, neka prošeta ili promeni kanal.

Foto: Printscreen/Instagram

Javnsot dosta spekuliše o njegovom imenu... Adam Adaktar

U javnosti se stalno spekulise da Adaktar nije vaše pravo prezime, kao i da Adam nije vaše pravo ime, da li je to istina i da li ste promenili ime i prezime?

- U javnosti se svašta spekuliše, ja sam Adam Adaktar, ne znam da li želite da vam pokažem ličnu kartu?

Da li će se i vaša deca pojavljivati u rijaliti programu? 

- Naša deca su uvek tu gde su njihovi mama i tata.

Kako je došlo do ideje i saradnje sa Milicom i Željkom da rijaliti bude prikazan na Pinku?

- Velo lako i veoma prosto, sve simpatije išle su ka Pinku, jer je to najgledanija komercijalna televizija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija