• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

21.08.2022

12:07

ZBOG OVE REČENICE SVOJE MAJKE SE ADAKTAR OBOGATIO! Adam sa svojom porodicom započinje šou, a evo kako je došao do vile na Dedinju!

Prntscreen

Rijaliti

ZBOG OVE REČENICE SVOJE MAJKE SE ADAKTAR OBOGATIO! Adam sa svojom porodicom započinje šou, a evo kako je došao do vile na Dedinju!

Podeli vest

Adam Adaktar je na čelu porodice koju će gledaoci televizije Pink imati priliku da gledaju svakog petka od 26. avgusta, a gostujući ovog jutra kod Jovane Jeremić otkrio je koji je najbolji savet koji je dobio od svoje majke

Adamove tri sestre Viktorija, Vanja i Ara, majka Alis, baka Nadalina i supruga Andžela učestvovaće u rijaliti programu pod nazivom "Adaktar Family" koji počinje u petak. A on je ovoga jutra otkrio koja je najbolja rečenica koju je čuo od svoje majke.

Foto: Foto : Moshi creative

Baka Nadalina, sestra Viktorija, majka Alis, Adam, supruga Andžela, sestra Vanja i sestra Ara

On je na pitanje Jovane Jeremić koji je najbolji savet koji mu je dala majka, izjavio:

- Moja majka i ja mnogo razgovaramo i nema nekog određenog saveta koji mi je dala, ali sećam se da mi jednom na moju konstataciju da je nešto bilo skupo rekla: "Nije to skupo, ili imaš pare za to ili nemaš"- kazao je Adam koji je tada shvatio da će morati da zaradi novac za sve što želi.

Foto: Prntscreen

Majka mu je rekla najvažniju stvar u životu... Adam Adaktar

Sada poseduje vilu na Decinju i vozni park čija se vrednost procenjuje na više od pola miliona evra. Pohvalio se kada je kupio novi džip marke "mercedes-benc G-500", vredan 200.000 evra. Pored ovog najnovijeg četvorotočkaša i džipa "maserati levante", koji košta 105.000 evra, Adam se u svom voznom parku može pohvaliti i automobilom marke BMW 520, koji košta 52.000 evra, sportskim kolima "porše bokster", koja su vredna 78.000 evra, i džipom "rendžer rover - land rover sport", čija je cena 74.000 evra.

Inače, Adam i njegova porodica su iz Čačka, a sa suprugom Andželom sa kojom ima troje dece započeo je najpre biznis sa obrvama u Beogradu gde je otvorio jedan salon, nakon čega su proširili delatnost na sočiva, kosu i druge elemente za ulepšavanje dama. Oni su

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija