• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.08.2022

10:23

BIVŠI DEČKO ADAKTAROVE MAJKE OTVORIO DUŠU: Bobana me je ostavila kada je otišla za Beograd!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

BIVŠI DEČKO ADAKTAROVE MAJKE OTVORIO DUŠU: Bobana me je ostavila kada je otišla za Beograd!

Podeli vest

Porodica Adaktar u centru je medijskog interesovanja od kada je najavljen njihov rijaliti program, a posebnu pažnju privlači majka glavnog protagoniste Adama, Alis

Alis, za koju se spekuliše da je promenila i ime i prezime iz Bobana Đokić u Alis Adaktar, privlači najveću pažnju jer je vodila zanimljiv život pre dolaska iz čačka u Beograd. Kako tvrdi njen nekadašnji emotivni partner Miroslav Damjanović Ćaja, on je znao da će ona napraviti imperiju jer Bobana nije krila svoje ambicije:

Foto: facebook.com

Alis i Ćaja

- O Bobaninoj i mojoj ljubavi jako je teško pričati, to je nešto što treba da se doživi. Ona je neverovatan lik, fantastična žena. Divna osoba i prijatelj. Najlepše trenutke u životu proveo sam s njom. Pre mesec dana smo se videli posle četiri godine - započeo je Ćaja priču o svojoj devojci koja je tada bila samo vlasnica salona za tetoviranje i kafića, kao i majka troje dece, dok sada ima imperiju:

- Bobana i ja smo sedam i po godina živeli zajedno. Živeo sam s njom i njenom decom u stanu ispod kog je ona držala kafić i tatu centar. U blizini je i moja porodična kuća, jedno vreme smo živeli iznad lokala, a kasnije smo se selili. Bili smo na tri-četiri različite lokacije, gde smo plaćali kiriju - kazao je on i ispričao da su oboje bili ostvareni kao roditelji.

Foto: facebook.com

Bili 7 godina u vezi... Alis i Ćaja

- Mi smo imali zajedničku energiju i ništa više. Moja i njena deca su se fantastično družila. I danas su ostali prijatelji. Moja mlađa ćerka i Viktorija se često viđaju, u kontaktu su. Adam ima previše obaveza, pa on ne stiže da se druži sa njima, ali stvarno smo prelepo funkcionisali. Išli smo na letovanja i zimovanja - iskren je Miroslav, koji nam je objasnio i zbog čega je njegova i Alisina veza prekinuta:

- Znao sam da će stvoriti ovu imperiju i pre nego što su je napravili. Bobana i ja smo se zbog toga i razišli. Znala je šta će da napravi u životu. U dubini duše znao sam da je ona sposobna i da, ako iko nešto može da uradi, to je ona. Možda nisam imao hrabrosti, a i situacija me je zbog starih roditelja i dece vezivala za Čačak, pa nisam otišao sa njom za Beograd, iako je ona to žarko želela. Mi smo povezani, to je kosmička veza, mi kada se vidimo, to izgleda kao da se nismo ni razdvajali - zaključio je Damjanović, koji nije želeo da komentariše medijska pisanja o prevari koju je Bobana izvela sa neplaćanjem računa za električnu energiju:

- Što se tiče tih neplaćenih računa za struju, taj čovek je pokojni. Ne bih pričao o tome, verujte, nije to neka vest. Davno je to bilo, ne sećam se baš tačno. Nije to neka priča, mnogo je zanimljiviji i inspirativniji njen život. Od toga može knjiga da se napiše - rekao je za kraj.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija