• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.09.2022

19:32

IŽIVLJAVAJU SE NAD DEVOJČICOM OD 17 GODINA! Uroš Ćertić bez dlake na jeziku: OVE MLADE DEVOJKE JE NEKO LOŠE POSAVETOVAO!

printscreen

Rijaliti

IŽIVLJAVAJU SE NAD DEVOJČICOM OD 17 GODINA! Uroš Ćertić bez dlake na jeziku: OVE MLADE DEVOJKE JE NEKO LOŠE POSAVETOVAO!

Podeli vest

Zadrugar Uroš Ćertić razgovarao je sa Drvetom u Rajsom vrtu, gde je otkrio šta misli o svojim novim cimerima iz Bele kuće

U Rajskom vrtu Uroš Ćertić je Drvetu otkrio kakvo mišljenje ima o zadrugarima. Kako kaže, mnogi su se dobro informisali pre nego što su stigli u rijaliti.

Foto: printscreen

Uroš Ćertić

- Nisu loši, mislim da su se mnogo informisali ili previše gledali rijaliti. Meni je skandalozno da neko daje prepiske novinarima, zaljubljuje se posle dva dana, isteruje devojčicu od 17 godina iz kreveta, skandalozno - kazao je Uroš.

- Znam neke devojke, jer su ćerke nekog koga znam, nečije devojke, odrastao sam sa babom i mamom, uvek ću da stanem na žensku stanu. Ali mislim da je ove mlade neko mnogo loše posavetovao. Neki misle da je karta za opstanak biti u vezi ili ljubavnom trouglu - rekao je Uroš.

Foto: printscreen

Uroš Ćertić

- Ova mala što je bila mis (Anita), ona se dopisivala sa Markom pre ulaska, prijateljski, dala je prepiske novinarima. Doživela je poniženje, da neko razdvoji krevete, kada izađe iz izolacije, mislim da neće imati prijatelje. Marko je jako dobar dečko, a ona mi se ne dopada. Par puta mi je rekla da prošetam sa njom, ja sam to uradio, jer sam iskren. Gledao sam kako će Marko da reaguje, ali on nije dete da se zaljubi u nju tek tako. Pustio sam da vidim kako će da reaguje posle onoga, nakon što su mu sve rekli. Ja sam mu onda kazao da je izjavila da će ga šutnuti, ukoliko uđe Stanija. Danijel i Bakša se iživljavaju nad devojčicom od 17 godina, uzimaju krevet, to nije njihovo vlasništvo - kazao je Uroš.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija