• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

24.11.2022

09:35

PECA JE TRAŽIO NAČIN DA POBEGNE OD MAJE I DA SE VRATI ALEKSANDRI! Karađorđe otkrio sve detalje afere!

Darko Cvetanović

Rijaliti

PECA JE TRAŽIO NAČIN DA POBEGNE OD MAJE I DA SE VRATI ALEKSANDRI! Karađorđe otkrio sve detalje afere!

Podeli vest

Afera vezana za starletu, Maju Marinković i biznismena Predraga Raspopovića Pecu, završila se kada se on nakon prevare vratio supruzi Aleksandri Subotić, ali sada je ponovo ulje na vatru dolio Karađorđe Subotić, otac Aleksandre koji je izneo sve detalje priče koja je uzburkala Srbiju.

Naime, bivši zadrugar tvrdi da je svog zeta doživljavo kao ozbiljnog čoveka i da nije mogao da poveruje da je njegovu mezimicu prevario sa njenom najboljom drugaricom.

Foto: Darko Cvetanović

Karađorđe Subotić

Bio sam ljut zbog cele te priče kada sam video paparaco fotografije sa Zlatibora. Bio sam frapiran i iznenađen jer mi je Peca odavao utisak potpuno drugačijeg čoveka, čoveka koji je skroz na mestu. Ipak mi muškarci smo uvek nezreli i reagujemo loše po pitanju nekih stvari. Na kraju sam zaključio da je izmanipulisan od te osobe zarad njenog ličnog interesa i ličnog ostvarenja - počeo je izlaganje Karađorđe Subotić.

Foto: Private

Peca i Aleksandra

Aleksandrin otac istakao je da osoba kao što je Maja Marinković ne može da parira njegovoj ćerki koja je dobra osoba.

- Peca je zbog toga doveden u jednu potpuno nepotrebnu situaciju za njega samog. Da se sve to desilo inkognitno, to bi bilo normalno jer se to dešava među muško-ženskim parovima. Ipak, zbog tog snimka je sve ispalo tako bezveze. Radi se o osobi koja ne može da parira mojoj ćerki ni po čemu, iako je moja ćerka bila u tim nekim skandaloznim situacijama tokom života, ali je pokazala da nema te takve afinitete životne kao ta druga osoba. To smo mogli na kraju i da vidimo kako se završilo, a završilo se tragikomično. Pokazala je svoje pravo lice - rekao je Subotić. 

Foto: printscreen

Maja i Peca

Bivši zadrugar istako je da je do pomirenja između njegovog zeta i ćerke došlo, jer Aleksandra nije želela da ruši porodicu.

- Aleksandra i Peca su se pomirili jer moja ćerka nije želela da se ta veza rasturi. Reagovala je zrelije od mene jer je imala više informacija o tome šta se zaista dešava. Sve vreme su bili u kontaktu telefonskim putem dok je trajala ta afera, a on je zapravo sve vreme tražio način kako da se otkači od cele te priče. Njemu je sve to plasirano jer se bavi nekim svojim poslom kojim se bavi, pa je taj neko želeo da ga upropasti i finansijski, i da ga degradira u svakom pogledu na taj način što mu je plasirao tu vrstu devojke - dodao je Subotić.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15