• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. K. - A. S.

24.01.2023

07:20

STIŽE POJAČANJE, MOKA SLAVNIĆ POTPISAO UGOVOR SA PINKOM! Ulazim u "Zadrugu" da zavedem red!

Youtube printscreeen

Rijaliti

STIŽE POJAČANJE, MOKA SLAVNIĆ POTPISAO UGOVOR SA PINKOM! Ulazim u "Zadrugu" da zavedem red!

Podeli vest

Proslavljeni košarkaški stručnjak Moka Slavnić otkriva da će se useliti na imanje u Šimanovcima kako bi konačno zaveo red!

- Pojedinci su se mnogo zaigrali, čim uđem u 'Belu kuću', postaviću ih na mesto. Sinu Zvezdanu ću u lice sasuti sve što imam, dobiće batine po guzi zbog ponašanja prema Anđeli, koja ga voli - kaže košarkaški stručnjak

Surovo iskren

On je u nedelju potpisao ugovor sa produkcijom Pinka i uskoro će živeti pod istim krovom sa sinom Zvezdanom Slavnićem i snajom Anđelom Đuričić.

- Ulazim u "Zadrugu"! Dogovorio sam o svemu s Pinkom, ali ne bih da otkrivam kada i koliko ću biti unutra. Jedva čekam da zavedem red! Pojedinci su se mnogo zaigrali, ali više neće moći. Svakog ću da postavim na svoje mesto - kaže Moka i dodaje da je nestrpljiv da pogleda sina u oči:

- Zvezdanu ću u lice sasuti sve što imam! Biću surovo iskren, jer smo mi Slavnići takvi. Ima da dobije batine po guzi! Plakao sam kad sam video šta je uradio Anđeli. Bilo mi je žao devojke, jer ga iskreno voli! Ona jeste naporna i smara ga, ali i on ima previše kratak fitilj.

Na pitanje da li će s njim popričati o tome što je pokušao da poljubi Aleks, iako je samo nekoliko sati pre toga vodio ljubav s Anđelom, odgovara:

Foto: printscreen

Nervira ga
Marija Kulić priča o Anđelinom moralu, a napila se kao ćurka za Božić i izbacila sise
Moka Slavnić

- Hoću! Nije mi čudno što se dopao Aleksandri, jer Zvezdan ima neverovatnu harizmu. Flertovala je s njim, a on je samo želeo da proveri šta znače njeni pogledi, osmeh... Nije ispao fer prema Anđeli i nije trebalo to da radi.

Pored toga, Moka je rešio da uđe u rijaliti i kako bi sprečio Zvezdana da pobegne!

- Kad je ulazio u "Zadrugu", rekao sam mu da pazi šta radi, jer je to zmijarnik. Podržao sam ga jer je to bio način da konačno legalno zaradi novac. Iskreno, u odnosu na robiju, "Zadruga" je odmor na moru! Ipak, vidim da pominje da mu se ide kući. Ubediću ga da to ne radi!

Žao mu snajke
Plakao sam zbog Anđele kad sam video da Zvezdan muva Aleks
Moka Slavnić

Nepravedna

Osim što jedva čeka da vidi Zvezdana, Moka planira da očita bukvicu Mariji Kulić! Slavni sportista iznervirao se kad je Nišlijka napala njegovog sina i Anđelu zbog seksa.

- Toj klimakteričnoj ženi neko mora da zapuši usta! Urniše Anđelu, a Zvezdan, umesto da je verbalno polomi, džentlmenski je pušta. E, pa, više neće moći tako! Izgubljena žena iz Niša priča o Anđelinom moralu, a napila se kao ćurka za Božić i izbacila sise. Prebiće je muž posle rijalitija zbog raskalašnog ponašanja! Ej, ona je s bolesničkog stola skinula ćerku Miljanu da uđe u rijaliti. Bolje nek ćuti - poručuje Slavnić.
 

Zvezdan opet posle seksa s Anđelom prišao Aleks

Zvezdan je ponovo posle seksa s Anđelom prišao Aleks! On se zabrinuo da starleta nema šta da jede, pa joj je odneo hranu. Čim je to uradio, prišao je Đuričićevoj i priznao joj.

- Nemoj to da radiš, jer je sve ovo njena igra. Želi da se umeša u našu vezu da bi bila u najjačoj priči. Zato se i prošle godine smuvala s Dejanom Dragojevićem! Samo da bi imala kadar - prokomentarisala je mlada Crnogorka.

Foto: Prntscreen

 

Ana: Javljaju mi se klinke s kojima me je Zvezdan varao


Bivša Zvezdanova supruga Ana kaže da joj se javljaju klinke s kojima ju je Slavnić varao!

- I dalje nisam svesna šta mi se dešava! Bili smo jedna duša, a dva tela, a sad sam saznala da me je i pre Anđele varao! Javile su mi se neke devojke, klinke, i sve mi ispričale. S nekima od njih je bio baš pred "Zadrugu" - kaže Ana, koja na pitanje da li je njen bivši zaljubljen u Đuričićevu ili Nikolićevu, odgovara:

- Aleks mu se više sviđa od Anđele. Prija mu njena mirnija energija. I Aleksandra je bolesno zaljubljena u njega. Ali, najviše će da pati za mnom! Ja sam fatalna žena i nikad me neće zaboraviti.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Idemo

pre 1 godinu

Nek se spremi Marija Kulic..i za tatu ima vijagra..ulazi da raspravi sa Marijom..a najavljena je i supruga od Zvezdana..cela porodica..idemo, Zeljko broj zelene novcanice..jadna Srbijo!

Tatjana

pre 1 godinu

Tuzno.Na sta spase legenda! Svet je nepovratno otisao do djavola.

Gagi

pre 1 godinu

Zveki na moku ima bolestan pogled,,, dal i moka piski u gače NEZNAM,,,A DA SU BOLESNICI jesu

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija