• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

02.02.2023

08:23

ANA I ZVEZDAN ZAVRŠILI U KREVETU ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Razmenjivali nežnosti, svi ih gledali u neverici! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANA I ZVEZDAN ZAVRŠILI U KREVETU ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Razmenjivali nežnosti, svi ih gledali u neverici! (VIDEO)

Podeli vest

Zvezdan Slavnić sve je bliži sa Anom Ćurčić, svojom bivšom, nevenčanom suprugom, koju je sinoć pozvao u krevet Aleksnadre Nikolić kako bi joj, najpre, delio savete, a potom je grlio.

Zvezdan, koji je krevet delio sa Anđelom, prešao je u onaj koji je pripadao Aleksnadri Nikolić koja je trenutno u sobi za rehabilitaciju sa Filipom Carom. 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Prvo joj delio savete, a onda je grlio...

A Slavnić je u Aleksandrin krevet pozvao Anu kojoj je zamerio druženje sa pojedinim ljudima:

- Vidi, moraš da shvatiš neke stvari ovde, koliko god ti ne želila da shvatiš. Danas, sutra ćeš morati da razmišljaš. Ti si ovde padobranac. Ja ti ne bih dozvoljavao 90% stvari, sa kim se družiš i to. To što misliš, nije normalno. Sasvim je glupo. Ti misliš da radiš nešto što znaš, a u životu to nisi znala. To što ti kaže (Miljan), ja ti ne bih dozvolio da se družiš ni sa njom (Miljanom), ali ne mogu još da te smaram sa tim. Donosiš pogrešne odluke. Tebi ona možda prija, ali ona je devojka koja je napravila 101 grešku ovde bednu. Pokazala je u podlost prema meni jednu. I pored svega što sam bio dobar prema njoj i odbranio, ona je napravila podlost - rekao je Zvezdan.

- Ali ja ni sa kim ništa ne pričam - dodala je Ana.

- Odabrala si te osobe. I Necu, koji je... Nije normalno. Zorica je neko koga ja poštujem, ali... Ti deliš sa nekim našu životnu priču, nije normalno. Došla si u leglo ljigavih i pokvarenih - nastavio je Slavnić.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Grlili se na krevetu Aleksandre Nikolić

- Ja se samo sa Zoricom družim - pravdala se Ćurčićeva.

- Ti ne znaš gde si došla, došla si u rijaliti. Pustiću te još koji dan, ali ne možeš tako. Ja Zoricu gotivim, meni ona ne smeta. Ali ti ne treba tu da budeš. Moraš da skapiraš da si u rijalitiju. Ali ja ne mogu da ti držim ruku i pričam ti šta da radiš. Nije normalno sa Aleks, da budeš sa njom do j*ja, zbog dešavanja oko mene. Meni je to nenormalno. J*bala bi se sa mnom 17 puta. Treba da ti se smeju ljudi... Ja i ti ćemo se stabilizovati, da li ovako ili onako, ali to posle postaje moj problem... Ne moraš sad da me hvataš za svaku reč - pričao je Slavnić.

Zvezdan je, nakon, saveta počeo da grli Anu koja mu je uzvratila. A onda ju je držao za ruku što njoj nije smetalo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija