• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

01.02.2023

18:25

NIKAD VEĆI SKANDAL, ZVEZDAN SVE LOMI PO BELOJ KUĆI, ZA SVE JE KRIVA ANĐELA! Ana jeca na sav glas, rešila da napusti rijaliti! ULETELO OBEZBEĐENJE!

printscreen

Rijaliti

NIKAD VEĆI SKANDAL, ZVEZDAN SVE LOMI PO BELOJ KUĆI, ZA SVE JE KRIVA ANĐELA! Ana jeca na sav glas, rešila da napusti rijaliti! ULETELO OBEZBEĐENJE!

Podeli vest

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su se žestoko sukobili nakon radio-emisije, gde je mlade frizerka progovorila o potencijalnoj trudnoći sa Slavnićem, pa je došlo do okršaja između bivših supružnika, on je bacao i obarao statue po imanju, obezbeđenje je doletelo da ih razdvaja.

Ana i Zvezdan su se vređali, ona se naljutila na njega prebacivala mu je što je javno ostavio zbog frizerke, bežala je po imanju, nije htela da stane da popričaju i da ga sasluša što je Zvezdana dovelo do ludila.

Slavnić je rekao da je njen cilj da on ispadne negativac i da će dobiti to što želi, pa je počeo da šutira sve što mu se našlo na putu, a Ana je pobegla u kuću, uletelo je obezbeđenje.

Ćurčićeva je plakala, nije mogla da se zaustavi i tražila je da je Zorica Marković zagrili, nije mogla da podnese njegovo ponašanje, pa joj priznala da želi da napusti imanje i da napusti rijaliti kako bi otišla kući.

- Ajde samo probaj da bežiš od mene - rekao je Zvezdan.

- Hoću da idem u kući - rekla je Ana.

 

 

- Sad ću da lomim, aj probaj da mi pobegneš. Ti hoćeš da mi svisne srce, ti me d*kaš i je*eš. Tražim ti oprost - rekao je Zvezdan.

- Ti si mene javno ostavio, ko si ti meni bre - rekla je Ana.

- Gadna si mi - rekao je Zvezdan.

Foto: printscreen

 

Ana Ćurčić je dobila slom živaca se dok je slušala izlaganje Anđele Đuričić o velikoj ljubavi sa Zvezdanom i mogućnosti da dobiju zajedničku bebu. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sombor

pre 1 godinu

Daj bre produkcijo izbacite ovog robijasa vise se nemoze gledati ova emisija 0v0 uopste nije zanimljivo sta treba da nekoga ponovo ubije dno dna

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija