• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

05.02.2023

17:03

KRIMINALAC NA BATERIJE, MANIPULATOR I PSIHOPATA... Bivši zadrugar OCRNIO Zvezdana, pa otkrio detelje dopisivanja sa Anom!

printscreen

Rijaliti

KRIMINALAC NA BATERIJE, MANIPULATOR I PSIHOPATA... Bivši zadrugar OCRNIO Zvezdana, pa otkrio detelje dopisivanja sa Anom!

Podeli vest

Branko Gerov, bivši zadrugar, koga je većina javnosti zapamtila po brutalnoj svađi sa Kristijanom Golubovićem, progovorio je o dopisivanju i kontaktu sa bivšom ženom Zvezdana Slavnića Anom Ćurčić, koja mu se javila nakon samog njegovog izlaska sa velelepnog imanja.

Ana Ćurčić nedavno je ušla u rijaliti i postala aktuelni učesnik kako bi se suočila sa partnerom koji ju je javno prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a tokom meseci koje je provela u svom domu gledajući Zvezdana u raznim situacijama sa novom devojkom, često se oglašavala putem Instagrama, ali i pisala Gerovu, ne bi li saznala više informacija.

Foto: Printscreen, E-Stock

Branko ne krije oduševljenje Anom...

- Kada sam napustio Zadrugu, jedan dan me je sačekala njena poruka na Instagramu, ali sa Zvezdanovog profila, na šta sam pomislio da je ju pitanju neka fan stranica. Ispostavilo se da je u pitanju Ana, koja je želela da sazna šta se dešavalo unutra i da li je njenom oku nešto promaklo. Više puta smo komunicirali, kada još Zvezdan nije bio sa Anđelom, nego se samo povezivao sa Aleksandrom. Bila je jako ljubazna, fina, čak u pojedinim trenucima i previše - rekao je Gerov pa nastavio:

Foto: Foto:Miloš Rafailović, T.M.

Gerov smatra da Zvezdan ne zaslužuje Anu...

- O Ani stvarno mogu da kažem sve najlepše. U jednu ruku mi je žao nje, jer je nežna, krhka, umiljata, koliko god ratoborno da izgleda. Ona je samo preplašena, a pored svega, imati takav stav i ići uzdignute glave, skidam kapu. Ona je zrela, stabilna i jaka žena. Smatram da pola od ovoga nije zaslužila i da je on samo maltretira svojim postojanjem i ponašanjem. Obožavam takve žene, koje su borbene i drže do sebe, u istom trenutku je i dama i borac, šta treba čoveku više osim da grabi svaku sekundu kako bi proveo sa njom. Razmišljam da je sačekam kada izađe iz rijalitija - naveo je Branko.

- Što se tiče Zvezdana, apsolutno nemam ništa lepo da kažem, to je jedan Indijanac, manipulator i psihopata! Najlakše je na slabijem polu se iživljavati! Ne razumem zašto mu svi ćute i zašto ga se plaše, to je sve samo manipulacija, on je najobičniji ''kriminalac na baterije'' i budaletina. Ne postoji jedna lepa reč koju mogu da kažem za čoveka koji urniše ženu koja je bila 15 godina uz njega. Galamdžija, slabić koji šeta kao ''luda Nasta'' a svoju ''snagu miša'' može jedino na ženama da ispoljava. Da sam ja unutra, pratio bih ga u stopu i radio sve ono što on radi njoj - zaključio je Gerov.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija