• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

13.02.2023

18:04

ŽENI SE MARKO OSMAKČIĆ! Viktoriji će pozliti kada sazna s kojom devojkom njen bivši staje na ludi kamen!

Zoran Sinko

Rijaliti

ŽENI SE MARKO OSMAKČIĆ! Viktoriji će pozliti kada sazna s kojom devojkom njen bivši staje na ludi kamen!

Podeli vest

Turbulentna veza Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića nastavila se i nakon "Zadruge 6", ali je sada, po svemu sudeći, definitivno okončana jer je Hrvat objavio da se ženi.

Osmakčić je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju devojke na kojoj je napisao:

- Da vas upoznam sa svojom budućom ženom - napisao je Osmakčić uz snimak koji je objavio.

Foto: Instagram/printscreen

Ništa to ne bi bilo čudno, da nije u pitanju njegova bivša devojka Melani Šušnja za koju se spekulisalo da će ući u ,"Zadrugu".

Foto: Instagram/printscreen

Melani i Elena

Marko je po izlasku iz "Zadruge" koju je napustio nakon lažne vesti da mu je preminuo otac Franjo, bio sa Melani, ali se on ubrzo vratio Viktoriji. Međutim, izgleda da je njihovoj romansi definitivno došao kraj jer se bivši rijaliti igrač odlučio za bivšu devojku.

Foto: printscreen

Raskinuli... Viktorija i Marko

Mnogi spekulišu da je Osmakčić ovo uradio kako bi se osvetio Viktoriji koja je nedavno objavila da je u vezi sa bivšim dečkom Dalile Dragojević, Lukom Nikolićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ĆERTIĆ ULOŽIO ŽALBU NA PRESUDU! Uroš ponovo na sudu!
Rijaliti

ĆERTIĆ ULOŽIO ŽALBU NA PRESUDU! Uroš ponovo na sudu!

Bivši učesnik "Zadruge 6" i kaskader Uroš Ćertić uložio je žalbu na presdudu Višeg suda u Beogradu gde je osuđen na godinu dana kućnog izdržavanja kazne zbog vitlanja pištoljem u filijali jedne banke. On se ponovo našao pred licem pravde gde je Apelacioni sud prethodne nedelje razmatrao presudu koja mu je izrečena.

13.02.2023

17:34

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija