• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

13.01.2023

20:32 >> 12:31

TUŽILA BIVŠEG, ADVOKAT JE UZEO STVARI U SVOJE RUKE!  Viki Mitrović otkrila planove, pa priznala da se stidi svoje majke!

Zoran Sinko

Rijaliti

TUŽILA BIVŠEG, ADVOKAT JE UZEO STVARI U SVOJE RUKE! Viki Mitrović otkrila planove, pa priznala da se stidi svoje majke!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Viktorija Mitrović nedavno je izjavila kako je ponovo potpisala ugovor za ulazak u rijaliti, pa je priznala da ima dokaze sa kojima planira da dokaže da njen bivši muž Robert Mitrović govorio neistine o njoj.

Atraktivna brineta istakla je da je dosta problema imala u životu, da ne želi bilo kome da se pravda, pa je otkrila da je angažovala advokata.

- Pravnik je prikupio sve potrebne informacije. Nije me zvao posle Zadruge niti je video dete, ali svakako ćemo se mi videti tamo gde treba za sve što je rekao u "Zadruzi". - rekla je Viki Mitrović.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Potom je iskreno ispričala u kakvim je odnosima sa roditeljima.

- Moja majka me je ostavila zbog drugog muškarca sa kojim je i dan danas, ne mogu da kažem da je se stidim, ali da, trebalo bi da je se stidim, a sigurna sam da se i ona mene stidi, jer me je ostavila sa bakom i dekom koji su me odgajili. Moj otac me jeste maltretirao i zlostavljao, imao je neke ispade, zato sam se ja tako rano udala i otišla sa Robertom - kazala je Viktorija. 

Foto: HIT dodatak/informer

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija