• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.02.2023

21:48

SMRT DALILINE DRUGARICE NIKAD NIJE RASVETLJENA! Slađu tražili 5 dana, a onda je pronašli u šiblju!

Youtube printscreeen

Rijaliti

SMRT DALILINE DRUGARICE NIKAD NIJE RASVETLJENA! Slađu tražili 5 dana, a onda je pronašli u šiblju!

Podeli vest

Poznata starleta Slađana Guduraš u decembru 2014. godine nestala je, a nakon pet dana pronađena je mrtva u kanalu u nasilju Kuzmin. Sada se saznalo da je Dalila Dragojević bila veoma bliska njoj.

S obzirom na to da je javnost bila u šoku nakon njene smrti, pojavile su se i razne spekulacije, a tiču se uzroka njene smrti.

Foto: Youtube printscreeen

O njenoj smrti mnogo se spekulisalo... Slađana Guduraš

Neki navode da je umrla zbog ljubavi prema opasnim momcima, drugi zbog elitne prostitucije, ali jedno je sugirno, obdukcija je pokazala da su uzrok smrti višestruke povrede koje su nastale nakon sletanja njenog automobila u kanal.

- Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude - rekao je Miki Mećava jednom prilikom.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dalila Dragojević

Ono što mnogi nisu znali jeste da je Slađa bila veoma bliska sa Dalilom Dragojević. Kao i da se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a snimila je i duet s Ivanom Ivanovićem Đusom "Silikoni i kubici".

Kako su mnogi tada naveli, njena majka je pokušala samoubistvo nekoliko godina nakon njen smrti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija