• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.04.2023

14:38

MILJANA PROŠLA KROZ PAKAO U NIŠU, PRETILA JOJ MARIJA, PA JE SKOČILA KROZ PROZOR: Rekla je da će mi uzeti Željka ako budem sa Zolom!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

MILJANA PROŠLA KROZ PAKAO U NIŠU, PRETILA JOJ MARIJA, PA JE SKOČILA KROZ PROZOR: Rekla je da će mi uzeti Željka ako budem sa Zolom!

Podeli vest

Miljana Kulić se pre par dana vratila u rijaliti, a sada je ispričala da je skočila kroz prozor i na taj pobegla iz porodične kuće u Nišu.

Ona je morala da ide kod notara, jer su protiv nje podnete tužbe, ali je sve uspešno rešila, jedino je imala problem sa roditeljima koji su želeli da je liše slobode. 

-  Ja sam trebala da idem u Pećince kod notara, imam preko 7,8 tužbi i morala da onda da idem kod Niša, ja sam sve završila do pola. Kada sam otišla pakao. Mama i tata me nisu pustili da se vratim, bilo mi je žao Zole. Zaključali su mi sva vrata, rekla mi je mama da će da me vodi da mi odrede poslovnu sposobnost, da sam nesposobna za rad, da nikada više neću da uđem u rijaliti, da će mi uzeti Željka ako budem sa Zolom. Mnogo smo se posvađale, čak sam je i polila kafom. Svašta mi je rekla za dete. Nenad mi je sve vreme masirao noge dok sam spavala. Molio me je za razgovor, rekla sam mu da nemam o čemu, nisam ni htela da mu dajem lažnu nadu. On je njima kao rođeni brat, ne idu nigde bez njega - govorila je Miljana Kulić.

Ona se požalila svojim cimerima da joj Marija i Siniša nisu dozvolili ništa da kupi svom sinu Željku. 

Foto: Youtube printscreen

 

Nisu mi dali ništa da kupim ni Željku, pozvala sam sama taksi, da me neko pokupi. Popila sam lek, došla sam sebi, sama sam zvala. Došla sam bez para. Rekla sam da idem da se tuširam i iskočila kroz prozor. Onda sam kupila neki sendvič na pumpi. Došla sam ovde sva pogubljena. Saznala sam da je starateljstvo na mami dok sam ja ovde. Ako mi ga uzmu ja znam da sledi pakao. Taksista mi je dao 20 dinara da kupim hleb. Tata me je zvao, rekao mi je da se ne sekiram, da će me sve čekati dok se ne vratim. On ne može da utiče na majku. Došla sam sva polupana. Kroz pakao sam prošla. Tata mi isto nije dobro, on ima jako dobru dušu. Nisam stigla ni da pričam sa njim - nastavila je ona.

Miljana je istakla da kraj Bebice nije srećna i da joj je krivo što njeni roditelji žele da bude sa njim, a ne sa Zolom.

Nisam srećna sa Nenadom, boli me što su ga prihvatili kao deo porodice, sestre se nisu pozdravile sa mnom, svi su ljuti. Čekamo da se prolepša vreme da imamo naš rijaliti, da malo nasmejemo ljude. Ceo život sam stavljala druge pre sebe. Moja majka misli da sam ja kriva za sve, onda ja sebe stavim po strani. Volim Zolu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija