• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2023

20:19

ANĐELI FETIŠI DOŠLI GLAVE! Osman potkačio Zvezdanovu bivšu: Greške si pravila na roditelje zaboravila!

Printscreen, E-Stock

Rijaliti

ANĐELI FETIŠI DOŠLI GLAVE! Osman potkačio Zvezdanovu bivšu: Greške si pravila na roditelje zaboravila!

Podeli vest

Osman Karić i Marko Janjušević Janjuš ugostili su u emisiji Anđelu Đuričić koja je pričala o svemu što je probala sa Slavnićem, pa se dotakla sukoba koji je imala sa pevačicom Zoricom Marković.

Anđela je u par navrata pokušala da objasni da se iskreno zaljubila i da se prepustila svojim emocijama. Najviše je boli što je on posle svega što su prošli, povredio i izneverio sa devojkom za koju je govorio da služi samo za se*s. 

Foto: Printscreen

 

Anđela Đuričić je ispričala da je sve radila iz velike ljubavi i da voli Slavnića, ali da mu nikada neće oprostiti izdaju. Mladoj ljubavnici ne smeta toliko što je bio intiman sa Majom Marinković, već joj je krivo što se ni u jednom momentu nije pokajao za svoje postupke. Ona je istakla da bi sve razumela, samo da je izabrao neku uglednu devojku, a ne osobu koja voli da " u svakoj čorbi bude mirođija."

- Greške si pravila na roditelje zaboravila zaljubla si se u ljubavi pogoubila Oca i majku si razočarala ,njihovo poverenje si izgubila. Roditelji će ti preko svega preći, ali biće kritike i neće biti lepih reči. slušaj Miću i više ne kmeči - glasila je Osmanova pesmica, a onda je rekao Anđeli da sa svima podeli šta je danas pričakla kod Drveta.

Rima mi se svidela, sve je u skladu sa postupcima. Ne ljutim se, ako nemam loše postupke neće biti ni potrebe za rimama. Ne znam odakle da počnem i šta da kažem. Ja sam se samo prepustila tome što me ja zadesilo. Meni je 6. maja slava, verujem da moji neće ništa da organizuju. Ja sam to jutro u toj raspravi dobila šamar realnost kakva je naša veza zapravo i šta mogu da očekujem u daljem nastavku veze, ja sam to tao doživela - pričala je Anđela.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Osman je prokomentarisao sve što je radila sa Slavnićem, pa se dotakao i njene drugarice.

- Samo ću da te podsetim, prijaljica ti je popadija da li misliš da svojim ponašanjem su se devojke pomerile od tebe? Da li si grešila u s*ksu i svemu što si radila? Da li misliš da si pokazivala svoje fetiše koje ne bi trebalo? - pitao je Karić.

Karića je interesovalo da li se mlada frizerka pokajala zbog svog odnosa i ponašanja prema Zorici Marković, a Janjuša je zanimalo kako reaguje na činjenicu da pevačica planira da je tuži.

- Da, ispala je kolateralne šteta cele situacije. Juče sam rekla da želim da spustim loptu. Što se mene i Zorica tiče Zvezdan nije uzrok, ona me ne voli i nije me gotivila. Vređala me je bez razloga, nije ni ona zaslužila uvrede od mene, bile su moje uvrede gore. Odlično neka me tuži! Ona je Milicu polivalal i pljuvala, šta ti roditelji trebali da rade? Ona mene da tuži, toliko o velikoj gospođi. Ne bih volela da bilo ko zbog mene ima zdravstvenih problema. Ja kad uđem u crveno niko mi živ ništa ne može, ovakva nikad nisam bila. Nije mi najbolja situacija da bi me neko nagazio, a znam da to neko radi namerno - zaključila je ona.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija