• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

01.05.2023

15:00

JELENA PEŠIĆ OTKRILA BEZ ČEGA NE MOŽE U PETOM MESECU TRUDNOĆE! Voditeljki suprug Mladen ispunjava želju!

printscreen

Rijaliti

JELENA PEŠIĆ OTKRILA BEZ ČEGA NE MOŽE U PETOM MESECU TRUDNOĆE! Voditeljki suprug Mladen ispunjava želju!

Podeli vest

Jelena Pešić koja je u petom mesecu trudnoće za Informer kaže da nije razmažena trudnica, ali da se dešavalo da joj se jedu maline u dva sata noću, pa je supruga Mladena Vuletića slala u prodavnicu. Njemu nikad nije teško, trudi se da ispuni svaku njenu želju.

Voditeljka i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" ističe da se sa suprugom oko svega dogovara i kaže da lepo funkcionišu.

Jelena Pešić ističe da sve kućne poslove obavlja bez prigovora i da nema kućnu pomoćnicu, ništa joj nije teško, ali je priznala da nije znala da kuva sve dok se nije udala.

Foto: Privatna arhiva

 

Kako proslavljate prvi maj, da li idete van Beograda?

- Mi proslavljamo svaki praznik! Volim prvi maj jer smo uvek negde van grada. Priroda, reka i drustvo... Inače obožavam prorodu, to me tako leči od svega. Ja sam sa sela i uvek se rado vraćam selu i prirodi to me podseća na detinjstvo.

Uranak koji pamtiš i koje zauzima posebno mesto u tvom srcu?

- Išli smo skoro svake godine na uranak sa roditeljima , sećam se da se skupe svi tatini drugari sa porodicama i odemo negde pored reke... Uranak mi je baš u lepom sećanju. Obzirom da sam bila jako nemirna kao mala , nestašnija od svih dečaka i devojčica, uvek se vratim sa uranka sa nekom ogrebotinom ili povredom. Kolena su mi uvek bila u krastama, jer sam igrala fudbal sa dečacima i stalno sam padala. Jedne godine sam se popela na drvo toliko visoko i nisam mogla da sidjem sat vremena niti je bilo ko mogao da dopre do mene.  Bilo zanimljivo kako svi stoje ispod drveta i dozivaju me, a kako sam sišla sa drveta i dan danas ne znam, ostaće enigma.

Foto: printscreen

 


Prvo pijanstvo, da li se dogodilo da si se nakon praznjka završila da glavoboljom?

- Ja sam neko ko voli da popije koju času vina, ali sam se uvek plašila da se ne napijem pa da ne osećam noge, pa sebi nisam dozvoljavala da do toga dođe. Sećam se da sam jednom htela da pijem rakiju od maline, mislila sam to je malina, nije ništa jako i odmah posle par časica sam zaspala! Nikad više rakiju nisam pila, niti planiram.

Šta voliš da radiš, koje kućne poslove obavljaš bez prigovora?


- Sve kućne poslove obavljam bez prigovora, volim da mi je sve ušuskano i čisto, uvek sam i majci pomagala, jer imamo veliku kuću ali sve smo stizale. Isto tako i danas, iako imam bebu nekako sve stignem da sredim, ispeglam i spakujem. Nije mi naporno jer se lepo organizujem. Tako je za sada, a kada bude stigla još jedna beba, videćemo.

Foto: printscreen

 

Da li poslove treba deliti na muške i ženske?

- Postoje stvari za koje je potrebna muška snaga i ruka, pa takve posllove prepuštam naravno Mladenu. Znam i ja neke mške poslove da odradim, da zamenim sijalicu, ali ipak je moj suprug tu za takve stvari.


Ko kuva u vašoj kući, ko ide u nabavku?

Foto: printscreen

 

- Kada sam se udala, ništa nisam znala da skuvam, a sada mogu da se pohvalim da sam postala baš dobra domaćica i sada mi je to baš zanimljivo. Mladen isto kuva baš dobro, sve stvar dogovora, nekad on sprema nekad ja, više ja naravno, ali njemu ništa nije teško. Hoće da mi pomogne oko svega, nije jedan od onih muškaracakoji sve prepušta ženi. Živimo sami i potrebna mi je pomoć, a on je uvek tu da nesto završi kada ja ne stignem ili kad mi je potrebno da odspavam. Volim što je takav, ima osećaja i za mene i za dete, super funkcionišemo i dogovaramo se oko svega.  Mladen ide u nabavku, to zaista obožavam, ja napravim spisak, a on ode kupi i sve to brzinski odradi. Ja kada odem nema me po 2 sata.


Kako planirate da proslavite praznik?  

- Praznik ćemo proslaviti kod prijatelja Đure, idemo u Foču, on živi u prelepom delu. Idemo Mladen, moj rođeni brat Lazar, kuma i ja. Dolaze i Mladenovi iz Crne Gore , okupićemo se svi i slavićemo praznik rada. Mladen obožava taj praznik i cesto ga praznuje.

Da li ti Mladen ispunja sve želje, kakva si kao trudnica?


- Nisam razmažena trudnica, ali nekad mi se stvarno u dva sata noću jedu maline, šta ću to je jače od mene. Sećam se da sam poslala Mladena da nađe maline u dva sata,  on je otišao i pozvao me je i kaže evo našao sam, dok je dosao posle 10 min, ja sam zaspala , nisam ih ni jela , ali to je sve do hormona, njemu ništa nije teško. Inače sam aktivna trudnica i često mi kažu: "Jelena, trudna si , nemoj da se forsiraš ali džabe, ne drži me mesto. Zaista uživam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija