• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J. V.

12.05.2023

14:06

SANDRA REŠIĆ DOBIJA UZNEMIRUJUĆE PORUKE! Bivša zadrugarka na meti udara: Možda još neko dete naučiš da uradi neke monstruozne stvari

printscreen instagram

Rijaliti

SANDRA REŠIĆ DOBIJA UZNEMIRUJUĆE PORUKE! Bivša zadrugarka na meti udara: Možda još neko dete naučiš da uradi neke monstruozne stvari

Podeli vest

Sandra Rešić izrevoltirana i besna porukama koje je dobila sa lažnih profila. Pevačica i bivša Zadrugarka odlučila da odgovori u svom stilu svima koji je vređaju.

Sandra Rešić odlučila je da stane na put svim lažnim profilima, sa kojih danima dobija uznemirujuće poruke.

- Primila sam dosta poruka, ali jedna za mene uznemirujuća poruku je glasila: Vrati se u "Zadrugu 6", jer tako možda još neko dete naučiš da uradi neke monstruozne stvari. Nije mi jasno da pored svih informacija koje imate, više žalite nastradalu decu po društvenim mrežama nego njihovi sopstveni roditelji, a niste se nikada borili za vršnjačka nasilja i silovanja dece, nego ste se baš sada setili "Zadruge" i domaćih filmova koje nazivate kriminogeni - kaže pevačica.

Foto: printscreen instagram

Sandra Rešić razočarana

Ona smatra da njeno učešće u rijalitiju nema veze sa nasiljem i lošim uticajem na decu.

- Možete vi da krivite i rijaliti "Zadrugu" i mene, ja nemam problem sa tim. Ja kao pevačica i javna ličnost osećam društvenu odgovornost, što odavno nisam počela da pričam po društvenim mrežama i držim lajvove. Što se tiče mene kao učesnika "Zadruge", ne osećam nikakvu odgovornost, jer ako ništa drugo preko tog rijatija su mnogi saznali kako mnogi od nas žive. To što možda vi tučete decu i žene, van kamera, džaba vam lažni profili sa kojih me vređate i šaljete te grozne poruke - rekla je Rešićeva u lajvu na svom Instagram profilu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija