• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/S.S

19.06.2023

23:16

BIĆE KAO IZ BAJKE! MILICA SAMA ŠIJE VENČANICU I BORI ODELO: Ljubavni par otkrio gde će praviti svadbu! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

BIĆE KAO IZ BAJKE! MILICA SAMA ŠIJE VENČANICU I BORI ODELO: Ljubavni par otkrio gde će praviti svadbu! (VIDEO)

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Milica Kemez pojavila se svojim verenikom Borom Santom na rođendanu Slobe Radanovića i otkrila kako teku pripreme za venčanje koje planiraju da održe u maju mesecu sledeće godine.

Oni su Slobi poželela sve najlepše.

- Slobi su se sve želje ostvarile u muzičkoj karijeri, ostvario se i kao otac, al zdravlje je naravno na prvom mestu. 

- Šta kupiti čoveku koji ima sve -  rekao je Bora

Milica Kemez kao jedna od bivših učesnika koju je proslavila "Zadruga", prokomentarisala je i Slobin uspeh koji je krenuo uzlaznom putanjom nakon tog rijalitija. 

- Slobi je "Zadruga" definitivnO donela mnogo toga. Ta prva sezona napravila je velike zvezde samo je pitanje bilo ko će posle uraditi nešto sa tim. Imali smo pokušaje trougla Kija, Luna, Sloba ali ništa nisu uradili. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Rijaliti je jedna fenomenalna psihološka igra, koja može da se iskoristi na pravi način. Kada bi učesnici pokazivali svoju prirodnu stranu, bili spontani, bilo bi bolje. Nadam se da će prestati fejk priče koje su obeležile poslednju "Zadrugu" i da će se nastaviti u duhu prethodnih sezona. 

Milica i Bora Santana upoznali su se i zavoleli u rijalitiju, a uskoro će jedno drugome izgovoriti i sudbonosno da, pa polako vrše pripreme kako bi sve bilo kako žele.  

- Nisam još spremna za svadbu, ima vremena do maja i da sve to bude kako smo zamislili. Venčanje će biti u jednom elitnom restoranu, odabrala sam venčanicu i odelo koje ću da šijem Bori. Sama ću verovatno šiti i svoju venčanicu, biće ko iz bajke.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija