• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2023

07:15

Lepi Mića žestoko opleo po Ani Ćurčić: Gora je od Anđele Đuričić!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Lepi Mića žestoko opleo po Ani Ćurčić: Gora je od Anđele Đuričić!

Podeli vest

Lepi Mića tvrdi da je Ana Ćurčić uradila istu stvar kao Anđela Đuričić - rasturila vezu! On je optužio bivšu suprugu Zvezdana Slavnića da je rastavila Acu Bulića od dugogodišnje partnerke!

On smatra da je Ana čak i gora od Anđele, jer ju je žestoko osuđivala.

Foto: Printscreen

 

- Sve što je pričala u 'Zadruzi', palo je u vodu! Po čemu se zapravo razlikuju Ana i Anđela?! Ni po čemu! Ako je Anđelu nazivala Zvezdanovom ljubavnicom i optuživala ju je da joj je rasturila brak, onda je i ona uradila istu stvar sa Acom Bulićem. Čovek je bio zauzet - kaže Lepi Mića.

On dodaje da bi Ćurčićeva trebalo javno da se izvini Bulićevoj nevenčanoj supruzi:

Foto: Novak Đurović/Printscreen

 

- Na pitanja kako Acina partnerka reaguje na njihov prisan odnos, Ana je govorila da ta žena zna da su oni samo prijatelji. Govorila je i da ju je ona zagrlila posle finala i rekla joj: 'Svaka ti čast na svemu što si preživela!' Pa Anđela Đuričić makar nju nije poznavala kad se smuvala sa Zvezdanom! Ovo je još gore. Treba da joj se javno izvini za sve.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Lepi Mića smatra da je Ana ovim postupkom zadala sebi ozbiljan autogol.

- Pokazala je da je folirant! To sam sve vreme tvrdio u rijalitiju, iako su me mnogi napadali. Da se razumemo, nemam ništa protiv njene veze sa Acom, ako postoje emocije. Tako isto nisam zamerao vezu Anđeli i Zvezdanu. Ostao sam dosledan, Ana nije - zaključuje pevač

S druge strane, Ana Ćurčić tvrdi da je Aca Bulić bio slobodan u trenutku kad su posle 26 godina obnovili vezu.

- Nisam ljubavnica, niti sam ikome rasturila vezu. Aca je bio slobodan kad smo se pomirili. On je moja velika ljubav, konačno sam srećna. Imamo ogromnu podršku ljudi, jer su mnogi navijali za naše pomirenje. Zvezdan me više ne zanima, ostao je u prošlosti - kaže ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija