• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.07.2023

16:40

Ana Korać napravila drastičnu promenu! Evo čime je starleta iznenadila najbliže!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Ana Korać napravila drastičnu promenu! Evo čime je starleta iznenadila najbliže!

Podeli vest

Ana Korać tek što se vratila sa letovanja na kome je bila sa svojim partnerom i sinom Mateo, odlučila je da promeni nešto na sebi! Starleta je napravila veliku promenu.

Ana Korać vratila se sa letovanja iz Hrvatske gde je bila sa svojim partnerom i petomesečnim sinom Mateom. Starleta je svakodnevno postavljala slike kako se provodi, a komentarisala je i da joj je ovo najlepše letovanje u životu jer ga provodi sa svojim mezimcem.

Foto: printscreen instagram

Dosadila joj duga kosa

Ana je odlučila da posle letovanja jer joj je kosa bila puno izložena slanoj vodi i suncu, ode kod frizera i uradi totalnu promenu. Kako se pohvalila na društvenim mrežama, Ana je osim svoje kestanjeste boje drastično promenila i dužinu.

Foto: printscreen instagram

Dosadila joj duga kosa

Umesto braon, Ana sada ima crnu kosu, i to poprilično kratku sa ravnim šiškama. Iako mnogi komentarišu da je stavila periku, Ana se hvali da je sveže ošišana.

Foto: printscreen instagram

 

Njeni najbliži su bili poprilično iznenađeni ovom promenom, ali svi joj udeljuju komplimente, jer joj i kratka kosa itekako lepo stoji.

Foto: printscreen instagram

 

 

  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija