• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

08.08.2023

22:30

Detalji gala proslave Milice i Bore! Spremaju slavlje za 700 zvanica, sinoć hitno napustili Srbiju

Printscreen Instagram

Rijaliti

Detalji gala proslave Milice i Bore! Spremaju slavlje za 700 zvanica, sinoć hitno napustili Srbiju

Podeli vest

Poznati rijaliti par će stati na ludi kamen

Milica Kemez i Bora Santana planiraju da sledeće godine organizuju svečanu svadbu, a informacije o raskošnim detaljima ovog veselja su procurile u medije.

- Akobogda, sledeće godine u ovo doba biće svadbena torta, već su razgovarali o terminu. Biće to nešto neviđeno na našim prostorima, svadba veka, kako se kaže. Koštaće ih pravo malo bogatstvo, ali na takvim stvarima se ne štedi, to se radi jednom u životu i kako treba. Moraju da budu ozbiljne pripreme, da se pamti za ceo život, da bude neki performans, venčanica iz snova, luksuzna dekoracija, biće preko 700 zvanica. Mnoge Borine kolege su im već obećale da će pevati na svadbi, Zorica i Kemiš su rekli samo da im jave datum, Zlata Petrović, Sloba Radanović, oduševljenje je na nivou – rekao je izvor.

Foto: printscreen

 

- Milica će sama da šije venčanicu, ali i Borino odelo, a pobrinuće se i za frizuru i šminku, koja će biti njenih ruku delo. Takođe, ona je imala ideju da izreklamira restoran i ketering, ugovore kompenzaciju, te tako uštede neki novac, međutim, Bora je više za to da se plati šta treba jer smatra, kada su svadbe u pitanju, da ne treba da se štedi, te da ima ušteđevinu, koju ne žali da potroši na ovaj najznačajniji dan u životu - zaključuje izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija