• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M. D.

10.08.2023

20:44

"Bebica, Zola i Ivan su mrtvi za mene", Miljana Kulić raskrstila s bivšim momcima

ATA Images/Zoran Sinko/Miloš Rafailović

Rijaliti

"Bebica, Zola i Ivan su mrtvi za mene", Miljana Kulić raskrstila s bivšim momcima

Podeli vest

Rijaliti zvezda Miljana Kulić danas je bila gost emisije "Info Dan" na Informer televiziji i tom prilikom istakla da je završila sa svim bivšim momcima - Ivanom Marinkovićem, Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom.

Kulićeva je pre pet godina rodila Ivanu Marinkoviću sina Željka, a ubrzo je uplovila u vezu s Lazarom Čolićem Zolom. Posle nekoliko burnih raskida i mirenja sa di-džejom iz Dervente, dve godine je bila i sa Nenadom Macanovićem Bebicom, koji je čak živeo kod Kulića u Nišu. Učesnica "Zadruge" je u prethodnih nekoliko dana zaratila sa svom trojicom!

Foto: Zoran Sinko

 

 

- Zola, Bebica i Ivan su mrtvi za mene! Ne želim više nikad da ih vidim. Oni su moja prošlost i dosta sam im pridavala na važnosti. Preko moje grbače su ušli u rijaliti i zaradili novac. Koristili su me zbog popularnosti, ali neću to više da dopustim! Ja sam najveća budala na Balkanu - priča Miljana i dodaje da je Bebica slagao u intervjuu za Informer da je pokušavao da je spase od kocke:
- Hvala Bogu, sav moj novac je bio kod mame, pa nisam ni mogla da trošim velike sume. Prestala sam da kockam nakon odlaska pod Ostrog. Vasilije Ostroški me je spasao! Kocka je bila moj najveći porok, ali u tome je učestvovao i Bebica. Pa on je zamajavao moju mamu dok sam ja krala novac od nje. Sad priča da me je sprečavao u tome, ali to je laž! Išao je sa mnom u kazino, a nikad nije pozvao Mariju da joj kaže gde smo i šta radimo! Da se razumemo, Bebici sam jasno rekla da mi je uteha u prolazu kako bih prebolela Zolu! Završila sam s njima, nadam se da ću jednog dana biti s nekim ko će me iskreno voleti.

Foto: Printscreen Pink

 

Ivan se folirao


Kulićeva otkriva da je besna na Ivana Marinkovića jer nije brižan otac Željku, s kojim je prvi kontakt ostvario u "Zadruzi 6".
- On se samo folirao u "Zadruzi" i hvatao na patetiku, pa se narod sažalio na njega. Zato je i osvojio peto mesto. Bolje je da dete nema oca nego da ima lošeg oca! Bog mu nije dao da ima dete s verenicom Jelenom zato što je loš otac i Leni i Željku. To mu je kazna - priča ona i dodaje da se Marinković skroz promenio posle rijalitija:

Foto: Zoran Sinko

 

- Otkako je izašao iz "Zadruge", Željko je bio kod njega jednom na dva dana i jednom na tri sata! I tad me je zvao da dođem po dete jer mora na masažu. Eto, to mu je važnije od sina! Još jednom je svratio u Niš da ga vidi zato što smo mu bili usput do Leskovca. Javio se da dolazi, dete ga je čekalo, a on se pojavio tek posle pet sati. Kad je Željku bio rođendan, bio je na slavlju samo dva sata. Sa sinom je proveo dva minuta! Rekao je da mora da ide jer ga čekaju Jelena i pas.

Zola: Miljana me
zove 200 puta na dan

Lazar Čolić Zola uključio se u emisiju "Narod pita" pre dva dana i zamolio Kulićevu da ga ostavi na miru:
- Miljana kaže da sam za nju mrtav, a ne ostavlja me na miru. Zove me dnevno 200 puta! Zamolio bih je da se prema meni ponaša kao prema pokojniku i da zaboravi moj broj. Ja nju sigurno neću zvati, tako da je mirna.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija