• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

12.08.2023

10:26

"Istina je da su Dalila i Car ponovo u vezi"! Nikada nije voleo Aleks, isplivale poruke: Voljena greško!

Dejan Živančević

Rijaliti

"Istina je da su Dalila i Car ponovo u vezi"! Nikada nije voleo Aleks, isplivale poruke: Voljena greško!

Podeli vest

U domaćim medijima je kao bomba odjeknula vest da je bivši zadrugar Filip Car raskinuo veridbu sa Aleksandrom Nikolić i da više nisu zajedno.

Na društvenim mrežama mnogi komentarišu ovaj njihov potez kao marketinški trik, dok neki smatraju da se Filip Car pomirio sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević, sa kojom je imao turbulentnu vezu u "Zadruzi 5", i koja se zbog ljubavi sa njim razvela od tadašnjeg supruga Dejana Dragojevića.

Međutim, jedna prepiska koja je objavljena na Instagramu je posebno privukla pažnju, a u njoj piše sledeće:

- Istina je da su Dalila i Car ponovo u vezi. On nikada nije voleo Aleks. Njegove stranice su to prve saznale i podelile srećnu vest sa nama. To se još krije od javnosti, pa bih te zamolila da obrišeš stori, dok oni to javno ne ozvaniče - glasi poruka, koju je jedna Instagram stranica objavila i zbog koje mreže sada gore.

Foto: Instagram/printscreen

 

 

Osim toga, dodatne spekulacije pokrenula je i Dalilina objava na storiju na Instagarmu, za koju fanovi misle da je upravo posvećena Filipu Caru:

Foto: Instagram/printscreen

 

 

"Voljena greško, ma što mi teško da te ponovim?!" - napisala je Dalila u svojoj objavi, a mnogi smatraju da je mislila na Filipa, obzirom da je nakon raskida veze sa njim pričala da joj je on bio najveća greška u životu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija