• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

08.08.2023

13:15

Aleksandra i Car lažirali raskid zbog moćnika iz Pariza! Prodali svoju vezu zbog skupih poklona?!

printscreen društvene mreže

Rijaliti

Aleksandra i Car lažirali raskid zbog moćnika iz Pariza! Prodali svoju vezu zbog skupih poklona?!

Podeli vest

Misteriozni muškarac je navodno presrećan što je Aleks ostavila Cara zbog njega, pa je obasipa poklonima i ispunjava sve njene želje.

Aleksandra Nikolić i Filip Car stavili su tačku na svoj odnos odmah nakon odmora u Parizu, a kako je sam Car otkrio, razlog raskida je to što njegova već sada bivša verenica, Aleksandra želi da "živi slobodnije". 

U medijima se sada pojavila informacija da njih dvoje zapravo nisu raskinuli i da je to sve navodno dogovor između njih. 

Foto: Instagram

 

- Aleksandra i Flip su sve smislili i samo budala bi mogla da im veruje da su raskinuli iz ovih smešnih razloga koje navode. Njih dvoje su se našli i oboje su namazani, koristoljubivi i najviše na svetu vole novac. Svesni su da je popularnost prolazna, da nema prihoda ukoliko ne uđu u sedmu sezonu, odnosno Elitu, da će biti zaboravljeni i da će isplivati neki drugi likovi. Svesni da kao par teško mogu da profitiraju. Njima je spontano iskrsla šansa koju nikako nisu želeli da propuste. Car je odmah u svemu video mogućnost da završi poslove koje je planirao, između ostalog, da sredi jedan sprat na kući u Crikvenici, kako bi on i Aleks mogli da budu sami, odvojeni od njegove porodice - počinje priču muška osoba bliska nekadašnjem učesniku "Zadruge" iz Hrvatske.

Filip je navodno došao na ideju da raskinu kako bi iskoristili novac bogataša iz Francuske. 

- Njih dvoje su nedavno bili turistički u Parizu, kako bi se odmorili od svega. Tamo su upoznali jednog biznismena poreklom iz Novog Sada, koji u Francuskom gradu poseduje bogatstvo. On ih je oboje pratio u "Zadruzi", i želeo je da ih upozna i počasti ih. Izveo ih je nekoliko puta na neke ručkove i večere i odlepio je za Aleks. Car je to primetio i odmah mu je sinula ideja kako da iskoriste gospodina koji se pokazao kao veoma galantan, a nije ni krio kakav biznis ima, i da je težak milione. On i Aleks su se dogovorili da ona krene da piše poruke tom bogatašu i da izvuče pare od njega. Kada je matori rekao da neće ništa sa njom dok ima dečka i to su rešili - priča izvor blizak rijaliti paru.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Bogataš je kako navodi Filipov prijatelj, presrećan što je Aleknsadra ostavila Cara zbog njega pa je već odrešio kesu i obasipa pobednicu "Zadruge 6" poklonima. 

- Svesni da preko društvenih mreža sve brzo plane, i sve se sazna, počeli su da plasiraju priču kako je došli do svađe. U sve su upetaljili i Anđelu Đuričić, koja je baš tada došla u Crikvenicu da snimi emisuju sa Carem. Napravili su svađu i raskid da bi Aleks uspela da smuva matorog tajkuna iz Pariza i uzme mu pare. Biznismen je presrećan i već je počeo da se otvara kada je novac u pitanju. Nije ni takao Aleks, a nema čak ni govora o tome kada bi njih dvoje mogli ponovo da se sretnu, ali on je toliko odlepio za njom. Njemu je čast što je ona ostavila Cara zbog njega, i što može da joj ostvari njene želje. On Aleks šalje novac, poklone i sve što mu ona zatraži. Filip i Aleksandra se čuju preko telefona i oboje trljaju ruke zbog zajedničke prevare koju su napravili - završava prijatelj Filipa koji je želeo da ostane anoniman.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija